Hovertravel
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Hovertravel

Hovertravel tarjoaa nopeimman yhteyden Wightsaarelle Solentin ylitse. Se on maailman pisimpään toiminut, ja Länsi-Euroopan viimeinen, kaupallinen kantosiipiyhtiö.

Hovertravel vie matkustajat suoraan Portsmouthin Southsean tai Wightsaaren Ryden rannalle vain 10 minuutissa. Molemmilla satamaterminaaleilla on suuret parkkialueet, ja Rydesta on helppo jatkaa eteenpäin bussilla tai junalla. Myös Portsmouthista löytyy hyvät jatkoyhteydet. Wightsaaren rannalle saavuttuasi olet kävelymatkan päässä Ryden loistavista rannoista ja hurmaavista putiikeista.

Vuonna 1965 perustettua kantosiipiyhtiötä on käyttänyt yli 29 miljoonaa matkustajaa. Tämän on mahdollistanut aluksen kyky matkustaa erittäin matalillakin vesillä, jotka ovat erityisen yleisiä Ryden rannikolla. Tämä myös vähentää matka-aikaa, koska 536-metriselle laiturille ei tarvitse telakoida. Hovertravel on siis kätevin tapa ylittää Solent, ja reittiä käyttävätkin usein sekä työmatkalaiset, koululaiset että turistit.

Osoitteesta directferries.fi löydät Hovertravel aikataulut sekä hinnat ja voit varata Hovertravel lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Hovertravel vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Hovertravel kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.