Varaa lautta satamaan Wien

Wien lauttasatama kohteessa Itävalta yhdistää sinut satamaan Bratislava maassa Slovakia ja valittavanasi on jopa 21 lauttavuoroa viikossa. Matka Wien - Bratislava kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia ja väliä liikennöi Twin City Liner.

Wien -satamakartta

Klikkaa karttaa

Wien lauttapalvelut

 • Twin City Liner
  • 3 lähtöä päivittäin 1 h 15 min
  • Etsi hinta

Wien opas

Wien on Itävallan pääkaupunki ja yksi yhdeksästä osavaltiosta. Noin vuonna 500 eaa. perustettu kaupunki oli alunperin kelttiläiskylä Vindobona. Vuonna 15 eaa. Wienistä tuli Rooman rajakaupunki, joka suojeli Rooman valtakuntaa pohjoisen germaaniheimoilta. Keskiajalla Wien oli Babenberg Dynastian koti ja 1440 siitä tuli Habsburgien kotikaupunki, josta lopulta kasvoi Pyhän saksalais-roomalaisen valtakunnan salainen pääkaupunki sekä taiteen, musiikin ja hienon ruoan keskus. Nykyään Wien on erittäin suosittu turistikohde. Wienillä on pitkät taiteen ja kulttuurin perinteet niin teatterissa, oopperassa, klassisessa musiikissa kuin kuvataiteessakin. Kaupungista löytyy edustaja jokaiselle arkkitehtuurin tyylille romaanisesta Ruprechtskirchestä barokkilaiseen Karlskircheen ja klassisista rakennuksista moderniin arkkitehtuuriin.

Näin pääset Wien lauttasatamaan

 • Wien Ferry Port Address

  Schiffstation Wien City, Franz-Josefs-Kai 2, Schwedenplatz/Kai, 1010 Wien, Austria

 • Wien majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Wien lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Wien majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!