Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ystad lauttasatamaan

 • Autolla

  Ystadiin noin 60 km Malmöstä, 90 km Kööpenhaminasta ja 330 km Göteborgista. Ystadiin pääset helposti E65-moottoritietä Malmöstä ja Länsi-Ruotsista.

 • Junalla

  Ystadin rautatieasema on hyvin lähellä satamaa. Matka Malmöstä kestää noin 45 minuuttia Skånetrafikenin Pågatåg-junalla. Sama juna Ystadista Simrishamniin kestää 40 minuuttia. Junia on myös Kööpenhaminaan, matka kestää noin tunnin.

 • Bussilla

  Linja-autoasema on yhteydessä rautatieasemaan. Ystadista on hyvät bussiyhteydet moniin kohteisiin Ruotsissa ja useita lähtöjä Kööpenhaminaan.

 • Osoite

  Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Ruotsi

 • Ystad majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ystad lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ystad majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ystad lauttapalvelut

Ystad opas

Ystad opas

Ystad on sijaitsee Etelä-Ruotsin Skånessa. Aikaisin maininta kaupungista on peräisin 1100-luvulta, jolloin kalastajaperheet alkoivat asettua Vassa-joen suulle lähelle nykyistä matkailutoimistoa. Silakan kalastuksesta tuli päätulonlähde. Yhdelläkään toisella pohjoismaalaisella kaupungilla ei ole yhtä täydellistä ja ”elävää” kuvaa menneisyydestään kuin Ystadilla. Monet 300:sta ristikkorakennetalosta ovat peräisin 1500-luvulta. Ystadin arkeologinen yhdistys perustettiin 1907, kun luostari pelastettiin tuleville sukupolville. Vuonna 1936 Ystad järjesti Fritiden-tapahtuman, josta puhuttiin ympäri maailmaa. Kaupungin taidegalleria rakennettiin leikkipuistojen ja pyöräteiden ohessa. Ristikkorakennetalojen kaupungista tuli vapaa-ajan kaupunki! 1900-luvun puolessa välissä alkoi lauttaliikenne Ystadista Bornholmiin ja Swinoujscieen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.