Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Zadar lauttasatamaan

  • Autolla

    Reitiltä 8 seuraa Ante Starcevica ja tämän jälkeen käänny oikealle Franje Tudmana ja seuraava vasemmalle Put Murvice. Tämän jälkeen seuraa opastuksia satamaan.

  • Osoite

    Liburnska obala 6/1, 23 000, Kroatia

  • Zadar majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Zadar lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Zadar majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Zadar lauttapalvelut

Zadar opas

Zadar opas

Zadar on kroatialainen kaupunki Adrianmeren rannalla. Se on Zadarin piirikunnan ja laajemman Dalmatian alueen keskus. Zadarin urbaani rakenne muodostui roomalaisajalla Julius Caesarin ja Augustuksen valtakausilla, jolloin kaupungin ympärille rakennettiin muurit torneineen ja portteineen. Kaupungin länsilaidalla oli forum, basilika ja temppeli, kun taas kaupungin ulkopuolelta löytyi amfiteatteri ja hautausmaat. Keskiajalla Zadar kaupunkina oli täysin muodostunut ja tätä muotoa vaalitaan yhä edelleen. 1500-luvulla Venetsia vahvisti kaupunkia uudella puolustusmuurien verkolla kaupungin kuivan maan puolella. 1500-luvun alkupuoliskolla rakentamista jatkettiin renessanssityyliin. Toisen maailmansodan jälkeen kaupunki on kehittynyt vahvaksi talouden ja turismin keskukseksi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.