Varaa lautta satamaan Zadar

Zadar lauttasatama kohteessa Kroatia yhdistää sinut satamaan Ancona maassa Italia ja valittavanasi on jopa 1 lauttavuoroa viikossa. Matka Zadar - Ancona kestää nopeimmillaan 7 tuntia ja väliä liikennöi Jadrolinija.

Zadar -satamakartta

Klikkaa karttaa

Zadar lauttapalvelut

 • Jadrolinija
  • 1 lähtö viikoittain 7 h
  • Etsi hinta

Zadar opas

Zadar on kroatialainen kaupunki Adrianmeren rannalla. Se on Zadarin piirikunnan ja laajemman Dalmatian alueen keskus.
Zadarin urbaani rakenne muodostui roomalaisajalla Julius Caesarin ja Augustuksen valtakausilla, jolloin kaupungin ympärille rakennettiin muurit torneineen ja portteineen. Kaupungin länsilaidalla oli forum, basilika ja temppeli, kun taas kaupungin ulkopuolelta löytyi amfiteatteri ja hautausmaat. Keskiajalla Zadar kaupunkina oli täysin muodostunut ja tätä muotoa vaalitaan yhä edelleen. 1500-luvulla Venetsia vahvisti kaupunkia uudella puolustusmuurien verkolla kaupungin kuivan maan puolella. 1500-luvun alkupuoliskolla rakentamista jatkettiin renessanssityyliin.
Toisen maailmansodan jälkeen kaupunki on kehittynyt vahvaksi talouden ja turismin keskukseksi.

Näin pääset Zadar lauttasatamaan

 • Autolla

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Osoite

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Zadar majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Zadar lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Zadar majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!