COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Mesta on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Limnos - Mesta lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Limnos satamaan Mesta

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Limnos satamaan Mesta maassa Egean saaret nopeasti ja helposti.

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Limnos Mesta ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Valitse reitti Limnos Mesta, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Egean saaret, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Limnos opas

Kreikan Límnoksen saari sijaitsee pohjoisella Egeanmerellä. Límnoksen satama on yksi Kreikan kauneimmista. Kauniine rantoineen ja perinteisine kylineen, joita moderni turismi ei ole päässyt pilaamaan, Límnos ei sovi kreikkalaistem saarien stereotyyppiin. Saari on matala, sen kukkulat loivia, joita peittää keväisin vehreä ruohomatto, joka muuttuu kesällä kellertävän ruskeaksi.


Mesta opas

Mestan kylä sijaitsee kreikkalaisella Chioksen saarella. Merirosvoilta suojaavaksi linnakkeeksi rakennettu kylä on säilynyt ihmeellisen hyvin. Kapeita labyrinttimaisia katuja ympäröivät paksut muurit ja ympäröivien kukkuloiden torneja käytettiin ilmoittamaan lähestyvistä ryöväreistä.
Nykyisellä kylän ylle kohoavalla Megalos Taksiarhis -kirkolla on merkittävä historia ja kauniita ikoneita.