COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Linosa - Porto Empedocle on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pelagiset saaret - Sisilia lautat sivullamme.

Linosa - Porto Empedocle lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 7 hr
    • Get price

Lautta satamasta Linosa satamaan Porto Empedocle

Pelagiset saaret ja Sisilia yhdistyvät reitillä Linosa Porto Empedocle, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Linosa Porto Empedocle kohteiden Pelagiset saaret ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Linosa opas

Linosa on yksi Pelagiesaarista Sisilian kanaalilla Välimerellä. Pieni saari on noin 5,5 km2 ja se on muodostunut useista kraattereista, joista tärkein on Monte Vulcano, joka on 195 metriä merenpinnan yläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään.

Satama ja kaupunki saaren eteläosassa, on velkaa niin paljon afrikkalaiselle arkkitehtuurille kuin italialaisellekin, sen pienet tasakattoiset talot on maalattu käyttäen kirkkaita- ja pastellivärejä. Linosa on suosittu kohde sukeltajille ja saarella on useita sukelluskohteita. Saaren suosio sukeltajien keskuudessa johtuu meren nopeasta pudotuksesta suuriin syvyyksiin, voit pudota syvyyksiin noin 300 m matkan päässä rannikosta.

Ainoa tapa päästä Linosaan on veneellä. Lauttaliikenne poikkeaa joko Empedoclessa eteläisessä Sisiliassa tai Lampedusassa.


Porto Empedocle opas

Italialainen satamakaupunki Porto Empedocle sijaitsee Sisiliansalmella. Kaarle V, tilasi tornin rakennettavaksi alueen suojelemiseksi 1400– luvulla. Torni muutettiin myöhemmin vankilaksi ja on nykyään sosiaalinen ja kulttuurinen keskus. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.


Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.