Linosa
Porto Empedocle
Lautat maahan Sisilia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Linosa satamaan Porto Empedocle

Pelagiset saaret ja Sisilia yhdistyvät reitillä Linosa Porto Empedocle, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Linosa Porto Empedocle kohteiden Pelagiset saaret ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pelagiset saaret - Sisilia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Linosa - Porto Empedocle?

  Lautan ylitysaika Linosa - Porto Empedocle on noin 5h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Linosa - Porto Empedocle?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Linosa ja Porto Empedocle välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Miten voin varata lauttalippuja Linosa - Porto Empedocle?

  Varaa lautat reitiltä Linosa kohteeseen Porto Empedocle tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Linosa - Porto Empedocle?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Linosa - Porto Empedocle
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Linosa - Porto Empedocle?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Linosa ja Porto Empedocle välillä
  • Siremar
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Linosa - Porto Empedocle?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Linosa opas

Linosa on yksi Pelagiesaarista Sisilian kanaalilla Välimerellä. Pieni saari on noin 5,5 km2 ja se on muodostunut useista kraattereista, joista tärkein on Monte Vulcano, joka on 195 metriä merenpinnan yläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään.

Satama ja kaupunki saaren eteläosassa, on velkaa niin paljon afrikkalaiselle arkkitehtuurille kuin italialaisellekin, sen pienet tasakattoiset talot on maalattu käyttäen kirkkaita- ja pastellivärejä. Linosa on suosittu kohde sukeltajille ja saarella on useita sukelluskohteita. Saaren suosio sukeltajien keskuudessa johtuu meren nopeasta pudotuksesta suuriin syvyyksiin, voit pudota syvyyksiin noin 300 m matkan päässä rannikosta.

Ainoa tapa päästä Linosaan on veneellä. Lauttaliikenne poikkeaa joko Empedoclessa eteläisessä Sisiliassa tai Lampedusassa.


Porto Empedocle opas

Italialainen satamakaupunki Porto Empedocle sijaitsee Sisiliansalmella. Kaarle V, tilasi tornin rakennettavaksi alueen suojelemiseksi 1400– luvulla. Torni muutettiin myöhemmin vankilaksi ja on nykyään sosiaalinen ja kulttuurinen keskus. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.


Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.