COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Siremar

Siremar on toiminut matkustajalauttaliikenteestä Sisilian Etelä-Italiassa ja ympäröiville saarille Ustica ja Pantelleria sekä Eolian, Aegadian ja Pelagie saariryhmien vuodesta 1975.

Siremar n laivaston 18 alusta käsittää sekä moderni kantosiipialusta ja iso lautat, joita käytetään pidemmän reiteille. Suurin laiva, Isola di Stromboli, pystyy kuljettaa enintään 802 matkustajaa, joiden huippunopeus 33 solmua, joka tarjoaa nopean ja nautittavan matka.

Kaikki heidän lauttojen ylpeillä mukavat istuimet täysi ilmastointi vakiona, myös ja ne voivat pitää suuri määrä ajoneuvoja vaihtelevat moottoripyörien ja autojen campervans ja kuorma, mikä helpottaa matkustaa ympäri joistakin Italian suosituimmista saarista.

Käyttäjä saa matkustaa eläinten Siremarille n lautoilla samoin, mutta lukuun ottamatta opaskoira käyttäjiä, matkustajien on seistä varattu varattu alueita tai laittaa lemmikkieläinten kennelit säädetty.

Tarkastele Siremar -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Siremar -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Siremariä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Siremar kaikki reitit