Lipsi
Kalymnos
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Lipsi satamaan Kalymnos

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Lipsi Kalymnos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Lipsi Kalymnos kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Lipsi - Kalymnos?

Lautan ylitysaika Lipsi - Kalymnos on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Lipsi - Kalymnos?

Lipsi to Kalymnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Lipsi - Kalymnos on 36 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lipsi - Kalymnos?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Lipsi ja Kalymnos välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Lipsi - Kalymnos?

Varaa lautat reitiltä Lipsi kohteeseen Kalymnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lipsi - Kalymnos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lipsi - Kalymnos
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Lipsi - Kalymnos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Lipsi ja Kalymnos välillä
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Lipsi - Kalymnos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Lipsi ja Kalymnos välillä?

Etäisyys Lipsi ja Kalymnos välillä on noin 22 meripeninkulmaa.

Lipsi opas

Lipsi, joka tunnetaan myös nimellä Leipsoí, on kreikkalainen saari Dodekanesian pohjoisessa osassa lähellä Patmosia ja Lerosta. Saari sijaitsee etelään Samoksen saarelta ja pohjoiseen Lerokselta. Lipsi levittäytyy 16 Km2:een, ja sillä on rantaviivaa 35 km ja 700 asukasta. Lipsi oli aluksi asuttu esihistoriallisessa iässä, mutta modernit siirtokunnat saarelle perustettiin vuonna 1669, kreetalaisen Iliaksen toimesta. Lipsin saari yhdistettiin virallisesti Kreikkaan vuonna 1948.

Näkemisen arvoisiin nähtävyyksiin saarella kuuluu upea kirkko Agios Ioannis, Theologos, sen viereinen kaupungintalo ja museo. Kirkossa on ikoni Panaghia Mavri (Musta Madonna) vuodelta 1500. Myös Ecclesiastical-Folklore Museum, joka sisältää joitakin kirkollisiin pyhäinjäännöksiä ja pienen arkeologisen kokoelman. Panaghia of Haros, joka sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Lipsin kaupungista, on ainut ikoni Kreikassa, jossa Neitsyt Maria on kuvattu pitelemään sylissään ristiinnaulittua Jeesusta, eikä Jeesus-lasta. Luostari, kuvakkeen kanssa, on peräisin vuodelta 1600.

Lipsi on hyvin palveltu ja lauttoja kulkee Patmokseen ja Lerokseen sekä Piraeukseen.


Kalymnos opas

Kreikan saari Kalymnos sijaitsee Kosin ja Leroksen välillä kaakkois-Egeanmerellä ja se kuuluu Dodekanesian saariryhmään. Saaren pinta-ala on noin 110 km2 ja se on Dodekanesian neljänneksi suurin saari. Saaren nimi oli ennen Kalynda mutta se muuttui Kalymnaksi ja sitten taas Kalymnokseksi. Saari tunnetaan myös saaren sienisukelluksesta sen sienikalastuksen ansiosta. Kalymnoksen pääkaupunki on Pothia jossa suurin osa sen asukkaista elää. Chora, saaren toiseksi suurin kaupunki, oli ennen saaren pääkaupunki.

Jyrkkä, vaikuttava kallioinen maisema, jota asukkaat joskus pitivät kirouksena, on osoittautunut siunaukseksi kiipeilyyn ystäville. Koko saari on ainutlaatuinen luonnollinen kiipeilykenttä, yli 1300 kiipeilyrataa eri vaikeustasoissa tarjoaa valtavan valikoiman kiipeäjille.

Säännöllinen lauttayhteys kulkee Piraaeukseen, Rodokselle ja muille Dodekanesian saarille. Lauttoja menee myös Kykladien saarille ja Samokselle ja kesäkaudella, Chiokselle, Mytilinille ja Thessalonikille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 00:30 02:45 2 tuntia 15 minuuttia To
Dodekanisos Seaways 10:05 11:15 1 tunti 10 minuuttia Ti, Sun
Dodekanisos Seaways 11:00 12:10 1 tunti 10 minuuttia Mon, La
Dodekanisos Seaways 12:45 14:55 2 tuntia 10 minuuttia Mon, To, Sun
Dodekanisos Seaways 13:35 14:55 1 tunti 20 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 14:20 15:30 1 tunti 10 minuuttia Pe, La
Blue Star Ferries 23:20 00:50 1 tunti 30 minuuttia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.