Liverpool Birkenhead
Belfast
Lautat maahan Pohjois-Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Liverpool Birkenheadistä Belfastiin

Stena Line yhdistää Englannin ja Pohjois-Irlannin liikennöiden Liverpool Birkenhead-Belfast reitillä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia.
Liverpool Birkenhead-Belfast välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme hintoja.

Lauttavaihtoehdot satamasta Liverpool Birkenhead satamaan Belfast

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Pohjois-Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Liverpool Birkenhead - Belfast?

Lautan ylitysaika Liverpool Birkenhead - Belfast on noin 8h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Liverpool Birkenhead - Belfast?

Liverpool Birkenhead to Belfast lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Liverpool Birkenhead - Belfast on 319 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Liverpool Birkenhead - Belfast?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Liverpool Birkenhead to Belfast ja tämä on
  • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Liverpool Birkenhead - Belfast?

Varaa lautat reitiltä Liverpool Birkenhead kohteeseen Belfast tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liverpool Birkenhead - Belfast?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liverpool Birkenhead - Belfast
  • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Liverpool Birkenhead - Belfast?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Liverpool Birkenhead ja Belfast välillä
  • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Liverpool Birkenhead - Belfast?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Stena Line

Mikä on etäisyys Liverpool Birkenhead ja Belfast välillä?

Etäisyys Liverpool Birkenhead ja Belfast välillä on noin 188 meripeninkulmaa.

Liverpool Birkenhead opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupunki tunnetaan parhaiten sen historiasta laivanrakennuksessa ja merisatamana. Birkenhead Parkin katsotaan olevan ensimmäinen julkisesti rahoitettu puisto Britanniassa, sen on suunnitellut Sir Joseph Paxton vuonna 1843. Uskonnollisia maamerkkejä kaupungissa ovat Birkenhead Priory & St. Maryn torni, Pyhän Jaakobin kirkko ja St. Werburgh n roomalaiskatolinen kirkko. Muita merkittäviä maamerkkejä ovat Bidston Windmill kaupungin takaisella harjulla, Flaybrick Watertower ja Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenheadin telakkajärjestelmä on osa Liverpoolin satamaa, sitä hoitaa Mersey Docks ja Harbour Company. Kahdentoista laiturin lauttaterminaali ohjaa suoraan tavara- ja henkilöliikenteen palvelua Dublinissa ja Belfastissa Pohjois-Irlannissa. Mersey Ferry Woodsidessä pyörittää matkustajapalveluja Mersey joen yli Liverpooliin. Talvikuukausina, Isle of Man Steam Packet Company pyörittää palvelua Birkenheadistä Douglasiin, Isle of Maniin.


Belfast opas

Belfast sijaitsee Antrimin maakunnassa Pohjois-Irlannissa, vaikka osa itä- ja etelä-Belfastista sijaitsee Downin maakunnassa. Belfast on myös Pohjois-Irlannin pääkaupunki. Se sijaitsee Lagan-joen suulla, jossa se muuttuu syväksi ja suojaiseksi vuonoksi. Belfastia ympäröi vuoret, jotka luovat ihanteellisen mikroilmaston puutarhataloudelle. Victorian kasvitieteellisen puutarhan sydämestä kaupungin korkeuksiin Cave Hill Country Parkiin ja suuriin Lagan Valley Regional Park Colin Glenin lakeuksiin Belfast sisältää runsaasti puistoalueitta ja metsäisiä puistoja. Puistot ja puutarhat ovat erottamaton osa Belfastin perintöä, ja niissä on runsaasti villieläimiä ja suosittuja paikkoja piknikille, kävelylle tai lenkille. Lukuisia tapahtumia mukaanlukien festivaalit kuten Rose Week ja erityisiä toimia, kuten lintujen tarkkailu- illat ja suurten petojen metsästykset. Belfastin rakennusten arkkitehtuurinen tyyli vaihteleeEdwardianisesta, kuten kaupungintalo, moderniin, kuten Waterfront Hall. Monet kaupungin viktoorialaisista maamerkeistä, mukaan lukien Lanyon Building Belfastin yliopiston ja Linenhall kirjaston, on suunnitellut Sir Charles Lanyon.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Cairnryaniin Skotlannissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 10:30 18:30 8 tuntia Mon, Ti, Ke, La, Sun
Stena Line 22:30 06:30 8 tuntia Mon, Ti, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.