COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liverpool Birkenhead - Belfast on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Liverpool Birkenhead satamaan Belfast

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Pohjois-Irlanti lautat sivullamme.

Liverpool Birkenhead - Belfast lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 8 hr
    • Get price

Laiva Liverpool Birkenheadistä Belfastiin

Stena Line yhdistää Englannin ja Pohjois-Irlannin liikennöiden Liverpool Birkenhead-Belfast reitillä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia.
Liverpool Birkenhead-Belfast välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme hintoja.

Liverpool Birkenhead opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupunki tunnetaan parhaiten sen historiasta laivanrakennuksessa ja merisatamana. Birkenhead Parkin katsotaan olevan ensimmäinen julkisesti rahoitettu puisto Britanniassa, sen on suunnitellut Sir Joseph Paxton vuonna 1843. Uskonnollisia maamerkkejä kaupungissa ovat Birkenhead Priory & St. Maryn torni, Pyhän Jaakobin kirkko ja St. Werburgh n roomalaiskatolinen kirkko. Muita merkittäviä maamerkkejä ovat Bidston Windmill kaupungin takaisella harjulla, Flaybrick Watertower ja Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenheadin telakkajärjestelmä on osa Liverpoolin satamaa, sitä hoitaa Mersey Docks ja Harbour Company. Kahdentoista laiturin lauttaterminaali ohjaa suoraan tavara- ja henkilöliikenteen palvelua Dublinissa ja Belfastissa Pohjois-Irlannissa. Mersey Ferry Woodsidessä pyörittää matkustajapalveluja Mersey joen yli Liverpooliin. Talvikuukausina, Isle of Man Steam Packet Company pyörittää palvelua Birkenheadistä Douglasiin, Isle of Maniin.


Belfast opas

Belfast sijaitsee Antrimin maakunnassa Pohjois-Irlannissa, vaikka osa itä- ja etelä-Belfastista sijaitsee Downin maakunnassa. Belfast on myös Pohjois-Irlannin pääkaupunki. Se sijaitsee Lagan-joen suulla, jossa se muuttuu syväksi ja suojaiseksi vuonoksi. Belfastia ympäröi vuoret, jotka luovat ihanteellisen mikroilmaston puutarhataloudelle. Victorian kasvitieteellisen puutarhan sydämestä kaupungin korkeuksiin Cave Hill Country Parkiin ja suuriin Lagan Valley Regional Park Colin Glenin lakeuksiin Belfast sisältää runsaasti puistoalueitta ja metsäisiä puistoja. Puistot ja puutarhat ovat erottamaton osa Belfastin perintöä, ja niissä on runsaasti villieläimiä ja suosittuja paikkoja piknikille, kävelylle tai lenkille. Lukuisia tapahtumia mukaanlukien festivaalit kuten Rose Week ja erityisiä toimia, kuten lintujen tarkkailu- illat ja suurten petojen metsästykset. Belfastin rakennusten arkkitehtuurinen tyyli vaihteleeEdwardianisesta, kuten kaupungintalo, moderniin, kuten Waterfront Hall. Monet kaupungin viktoorialaisista maamerkeistä, mukaan lukien Lanyon Building Belfastin yliopiston ja Linenhall kirjaston, on suunnitellut Sir Charles Lanyon.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Cairnryaniin Skotlannissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.