COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lobos - Corralejo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Lobos saari - Fuerteventura lautat sivullamme.

Lobos - Corralejo lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Daily 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Lobos satamaan Corralejo

Lobos saari ja Fuerteventura yhdistyvät reitillä Lobos Corralejo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Nortour. Reittiä kuljetaan jopa 35 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 minuuttia.

Lobos Corralejo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Corralejo opas

Kaupunki ja rantalomakohde Corralejo sijaitsee Espanjan saarella Fuerteventuralla, joka on yksi Kanariansaarista. Kaupunki on noin 3 km² alueella, mikä tekee siitä suurimman lomakohteen saarella, ja se sijaitsee Fuerteventuran Pohjois-kärjessä päin pientä luotoa Lobosta. Kaupungilla on pitkä rantakatu jossa on monia baareja, kahviloita ja ravintoloita. Huolimatta moderneista lisäyksistä kaupunki on onnistunut säilyttämään sen pienen kalastajakylän charmia.

Corralejolla on noin 11 km rantoja, jotka alkavat aivan kaupungin ulkopuolella. Nämä rannat ja kristallinkirkas vesi vetävät paljon kävijöitä kaupunkiin.

Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.