COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mantoudi - Skiathos on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Sporadit lautat sivullamme.

Mantoudi - Skiathos lauttaoperaattorit

    • 6 lähtöä viikoittain 1 tunti 45 min
    • Etsi hinta
    • 6 lähtöä viikoittain 1 tunti 50 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Mantoudi satamaan Skiathos

Kreikka ja Sporadit yhdistyvät reitillä Mantoudi Skiathos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anes Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 45 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 50 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Mantoudi Skiathos kohteiden Kreikka ja Sporadit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos on pieni saari joka sijaitsee Egeanmerellä. Se on noin 12 km pitkä ja 6 km leveä, ja sen kokonaispinta-ala on noin 50km2. Se on pienin asuttu Sporadien saarista, jossa suurin osa väestöstä asuu etelärannikolla, missä mäet ovat enemmän lempeäitä. Saaren pohjoispuoli on jyrkkämäkisempi ja karumpi. Mäntymetsät kattavat paljon saaren sisusta, joten se on paljon vihreämpi kuin useimmat muut Kreikan Välimeren saaret. Tärkeimmät kaupungit ovat Skiathos Town ja Koukounaries.

Skiathoksella on ollut asutusta antiikin ajoista lähtien. Skiathos Town perustettiin vuonna 6. tai 7. eKr joonalaisten toimesta. Vuosisatojen saatossa, saarta on hallinnut eri sivilisaatiot, kuten ateenalaiset, spartalaiset, makedonialaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, venetsialaiset, ja ottomaanit.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.