Motril
Al Hoceima
Lautat maahan Marokko
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Motril satamaan Al Hoceima

Espanja ja Marokko yhdistyvät reitillä Motril Al Hoceima. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Motril Al Hoceima matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Motril - Al Hoceima?

Lautan ylitysaika Motril - Al Hoceima on noin 5h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Motril - Al Hoceima?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Motril to Al Hoceima ja tämä on
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Motril - Al Hoceima?

Varaa lautat reitiltä Motril kohteeseen Al Hoceima tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Motril opas

Motril on Granadan maakunnan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla, Espanjassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Guadalfeo-jokea ja on noin 70 km päässä Grenadasta. Se on Sierra Lujarin vuorten juurella, Malagan ja Almerian välissä. Kaupunki on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat tutustua rannikon aarteisiin ja sisämaan alueeseen Andalusiassa. Motrilin matkailijat voivat nauttia aurinkoisista rannoista, hienoista trooppisusta tuotteista ja alueen kulttuuriperinnöstä. Motril on tärkein ostoskohde Costa Tropicalissa ja siellä on erinomaiset palvelut, kuten hypermarket, kauppoja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.


Al Hoceima opas

Marokkolainen kaupunki Al Hoceima sijaitsee Rif-vuorten pohjoisella reunalla, Välimeren rannikolla. Rif-vuoret ja Välimeren rannat tekevät kaupungista yhden houkuttelevimmista Marokon kaupungeista. Saapuessasi kaupunkiin saatat ajatella saapuneesi hyvin yleiseen marokkolaiseen kaupunkiin, jossa on kuution muotoiseksi rakennuksia, kahviloita ja muutama hotelli. Tästä huolimatta luonnon helmassa sijaitseva Al Hoceima näyttää paljon eristetymmältä kuin useimmat ihmiset luultavasti kuvittelevat. Al Hoceima, joka tunnetaan myös paikallisten keskuudessa Biyana, oli Espanjan valoittamana yli kolmen vuosikymmenen ajan, jonka aikana se oli nimeltään Villa Sanjuro. Voit silti nähdä Espanjan arkkitehtuurisen vaikutuksen koko kaupungissa huolimatta kasvavasta määrästä uusia rakennuksia. Monet Al Hoceiman asukkaat puhuvat vielä sujuvaa espanjaa heidän toisena tai kolmantena kielenä. Suurin osa väestöstä on Bucoya-heimon berberejä jotka puhuvat tamazightia, Berberin murretta.

Kaupungin satama palvelee monia kalastusaluksia ja lauttoja, jotka auttavat pitämään kaupungin matkailualan kiireisenä. Satama on aina täynnä lauttoja ja vierailijoita. Turistit ja vierailijat voivat vuokrata vene- ja kalastuspalveluja paikallisilta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 01:00 09:00 8 tuntia Ke, La
Naviera Armas 10:00 15:00 5 tuntia To, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.