COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Motril - Al Hoceima on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Marokko lautat sivullamme.

Motril - Al Hoceima lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 5 hr
    • Get price

Lautta satamasta Motril satamaan Al Hoceima

Espanja ja Marokko yhdistyvät reitillä Motril Al Hoceima. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Motril Al Hoceima matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Motril opas

Motril on Granadan maakunnan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla, Espanjassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Guadalfeo-jokea ja on noin 70 km päässä Grenadasta. Se on Sierra Lujarin vuorten juurella, Malagan ja Almerian välissä. Kaupunki on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat tutustua rannikon aarteisiin ja sisämaan alueeseen Andalusiassa. Motrilin matkailijat voivat nauttia aurinkoisista rannoista, hienoista trooppisusta tuotteista ja alueen kulttuuriperinnöstä. Motril on tärkein ostoskohde Costa Tropicalissa ja siellä on erinomaiset palvelut, kuten hypermarket, kauppoja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.


Al Hoceima opas

Marokkolainen kaupunki Al Hoceima sijaitsee Rif-vuorten pohjoisella reunalla, Välimeren rannikolla. Rif-vuoret ja Välimeren rannat tekevät kaupungista yhden houkuttelevimmista Marokon kaupungeista. Saapuessasi kaupunkiin saatat ajatella saapuneesi hyvin yleiseen marokkolaiseen kaupunkiin, jossa on kuution muotoiseksi rakennuksia, kahviloita ja muutama hotelli. Tästä huolimatta luonnon helmassa sijaitseva Al Hoceima näyttää paljon eristetymmältä kuin useimmat ihmiset luultavasti kuvittelevat. Al Hoceima, joka tunnetaan myös paikallisten keskuudessa Biyana, oli Espanjan valoittamana yli kolmen vuosikymmenen ajan, jonka aikana se oli nimeltään Villa Sanjuro. Voit silti nähdä Espanjan arkkitehtuurisen vaikutuksen koko kaupungissa huolimatta kasvavasta määrästä uusia rakennuksia. Monet Al Hoceiman asukkaat puhuvat vielä sujuvaa espanjaa heidän toisena tai kolmantena kielenä. Suurin osa väestöstä on Bucoya-heimon berberejä jotka puhuvat tamazightia, Berberin murretta.

Kaupungin satama palvelee monia kalastusaluksia ja lauttoja, jotka auttavat pitämään kaupungin matkailualan kiireisenä. Satama on aina täynnä lauttoja ja vierailijoita. Turistit ja vierailijat voivat vuokrata vene- ja kalastuspalveluja paikallisilta.