Naksos
Syros
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Naksos satamaan Syros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Naksos Syros, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 12 kertaa viikko, Blue Star Ferries 1 kertaa viikko & Cyclades Fast Ferries kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 20 viikko reitillä Naksos Syros ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Naksos - Syros?

Lautan ylitysaika Naksos - Syros on noin 1h 58m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Naksos - Syros?

Naksos to Syros lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Naksos - Syros on 149 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Naksos - Syros?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Naksos ja Syros välillä. Nämä ovat
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Naksos - Syros?

Varaa lautat reitiltä Naksos kohteeseen Syros tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Naksos ja Syros välillä?

Etäisyys Naksos ja Syros välillä on noin 31 meripeninkulmaa.

Naksos opas

Naxos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki on Naxos tai Chora. Chora on rakennettu amfiteatterimaisesti saaren länsipuolelle ja se on yksi Egeanmeren suurimmista satamista. Kaupungissa on lukuisia kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Choran tunnus on pieni saari, joka ulottuu sen rannikosta, Palatiasta, Portaraan, antiikin temppelin raunioihin jotka on omistettu Apollo-jumalalle. Portaran oven tyylinen muistomerkki joka seisoo yksin ilman seinää. Vierailu Portaralla on suositeltavaa, varsinkin uimiseen samalla kun aurinko laskee.

Naxos on tunnettu sen perinteistä gastronomiassa. Se tuottaa kuuluisia Naxian perunoita, viiniä, Kitron likööriä ja suosittua Naxian juustoa, gravieraa. Läpi koko saaren, vierailijat löytävät monia perinteisiä ravintoloita ja tavernoja, joissa tarjoillaan paikallisia ruokia.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


Syros opas

Vaikka Kreikan saari Syros kuuluu Kykladien saariryhmään, sen arkkitehtuuri on enemmän keskiaikainen kuin Kykladinen. Sen pääkaupungille, Ermoupolikselle, on ominaista sen tyylikkäät venetsialaiset kartanot, viehättävä Vaporian kaupunginosa, suuret kirkot ja vaikuttavat uusklassiset rakennukset, kuten kaupungintalo ja Apollo-teatteri keskusaukiolla. Syroksen rannat ovat mukavia ja rentouttavia, ja monet matkailupalvelut ja majoikset ympäröivät niitä. Syroksen asutuksesta on merkkejä 3000-vuosituhannelta eKr eri alueilla Halandrianissa ja Kastrissa. Havainnot osoittavat, että saarella on ollut metallitöiden laboratorio ja kaupallisia suhteita Vähässä-Aasiaan. 600-luvulla eKr, Samiansit miehittivät Syroksen ja monet Samoksen asukkaat muuttivat saareen. Sen ajan tärkeä lääkäri ja filosofi Pherecydis syntyi Syroksella ja joitakin vuosia myöhemmin hän meni Samokselle ja hänestä tuli opettaja Pythagoras.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 11:05 12:25 1 tunti 20 minuuttia Mon, Ke, La
Hellenic Seaways 13:20 16:15 2 tuntia 55 minuuttia Sun
SeaJets 13:35 14:50 1 tunti 15 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 13:50 15:00 1 tunti 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
SAOS Ferries 14:25 18:50 4 tuntia 25 minuuttia Mon, To
SeaJets 15:35 17:15 1 tunti 40 minuuttia Mon, To, Pe, Sun
SeaJets 15:35 17:40 2 tuntia 5 minuuttia Ti
SeaJets 15:40 17:20 1 tunti 40 minuuttia Ke, La
SAOS Ferries 17:05 21:25 4 tuntia 20 minuuttia Ti

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.