Norled
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Norled

Norled, Stavangerske Dampskibsselskabin tytäryhtiö, on yksi Norjan suurimmista laivakuljetus ja pikavuoro lauttaoperaattoreista joka matkaa kaakkoisen Oslo Fjordin ja Pohjois-Norjassa sijaitsevan Tromssan välillä.

Sijoitettuaan runsaasti upouusiin ja ympäristöystävällisiin lauttamalleihin, yhtiö on noussut yhdeksi Europan vihreimmistä kuljetusyhtiöistä, jonka laivasto koostuu kahdeksastakymmenestä modernista lautasta. Yhtiö perustettiin alunperin Stavangerissa vuonna 2007 ja toimi silloin nimellä Tide Sjo. Nykyään yhtiöllä on päämajan lisäksi kaksi toimipistettä Bergenissä ja Oslossa ja työllistää yli tuhat henkilöä. Lisäksi, liikealan visiollaan 'erinomaisia matkaelämyksiä uudistavilla ratkaisuilla ja ylpeällä henkilökunnalla' voit olettaa yhtiöltä korkealaatuista sekä ikimuistoista palvelua.

Norledillä matkustaessasi voit nauttia mitä tyynimmästä ja lumoavimmasta norjalaismaisemasta; maailman kuulluista vuonoista. Yhtenä planeettamme ilmiömäisimmistä maantieteellisistä ilmestyksistä, nämä geologiset koostumukset ajoittuvat kaukaiseen muinaisten Viikinkien aikaan, jolloin he kiersivät samoja vesiä noin 250 vuoden ajan.

Osoitteesta directferries.fi löydät Norled aikataulut sekä hinnat ja voit varata Norled lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Norled vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Norled kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.