Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3460 reitillä ja 701 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Norja

Norja ei ole ainoastaan Skandinavian läntisin maa, mutta myös pohjoisin sekä itäisin sen pitkän ja kaarevan muotonsa ansiosta.

Kulkiessa Norjan loputonta rannikkoa pitkin, maisemat ovat henkeäsalpaavia ja ikimuistoisia. Svanbardin saaristo Pohjois-Norjassa tarjoaa häkellyttäviä maisemia vuonoillaan jotka ulottuvat aina Skotlannin läheiseltä Pohjanmereltä Jäämerelle. Jääkauden muodostavat maisemat ovat luoneet ainutlaatuisia muotoja ja maisemia joita matkustaa vuosittain katsomaan tuhansia ihmisiä; Norjan luonnon lähelle pääsee parhaiten osallistumalla suosittuihin opastusretkiin joilla kuljetaan Norjan kimmeltäville poukamille loivien vuorien lomassa. Vain viidellä miljoonalla asukkaalla, Norjan maisemat ovat todella koskemattomia.

Monet sanovat Pohjois-Norjan olevan parhain paikka maailmassa nähdä revontulia. Kuten vuonoille, revontulien katsomiselle järjestetään myös hotellien ja yhtiöiden kautta monia katselumatkoja joihin voi osallistua.

Jos joskus saat tarpeeksesi Norjan valloittavasta luonnonkauneudesta, suuntaa sen kosmopoliittisiin kaupunkeihin joissa on kertomuksia viikingeistä, ylistettyjä elokuvateattereita sekä perinteisiä puutaloja maaseudulla. Maan pääkaupunki, Oslo, tarjoilee lukuisia taidegallerioita, laskettelumäkiä, laajoja vihreitä virkistysalueita, innovatiivista arkkitehtuuria, ooppera talon sekä pilvenpiirtäjä-keskus nimeltä ‘the barcode’.

Muinaiset Norjalaiset viikingit olivat aktiivisimpia pohjoisilla britteinsaarilla sekä Pohjois-Amerikan itäosissa. He löysivät vahingossa Kanadan sekä Islannin 800-luvulla. Oslon laivamuseosta löytyy hyvin säilytettyjä viikinkilaivoja sekä kokonaisen Oseberg-laivan ja muita artefakteja. Lofotr Viikinki museo Vestvagovan saarella Norjan luoteisrannikolla antaa sinulle mahdollisuuden elää kuin Freyr uudelleenrakennetussa pitkätalossa. Museo asetettiin ehdolle yhdeksi Euroopan Vuoden Museoista vuonna 2013.

Norjasta on hyvät laivayhteydet muualle pohjoismaihin; niistä lyhyin ja nopein on Pohjois-Tanskaan. Norjassa on myös maan satamien sisäisiä yhteyksiä esimerkiksi vuonoille. Myös Manner-Euroopasta pääsee helposti Norjaan Saksan satamista.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Fjord Line
  • Etsi hinta
 • DFDS Seaways
  • Etsi hinta
 • Color Line
  • Etsi hinta
 • Norled
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Norja