Patmos
Symi
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Patmos satamaan Symi

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Patmos Symi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 55 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 tuntia 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Patmos Symi kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Patmos - Symi?

Lautan ylitysaika Patmos - Symi on noin 5h 02m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Patmos - Symi?

Patmos to Symi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Patmos - Symi on 76 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Patmos - Symi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Patmos ja Symi välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Patmos - Symi?

Varaa lautat reitiltä Patmos kohteeseen Symi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Patmos - Symi?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Patmos - Symi
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Patmos - Symi?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Patmos ja Symi välillä
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Patmos - Symi?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Patmos ja Symi välillä?

Etäisyys Patmos ja Symi välillä on noin 86 meripeninkulmaa.

Patmos opas

Patmos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Egeanmerellä ja on yksi pohjoisimmista saarista Dodekanesian saariryhmässä. Saari sijaitseeTurkin länsirannikolla ja saaren pääkaupunki on Chora ja sen satama on Skala. Patmos tunnetaan "Island of Apocalypse"nä ja se houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta juuri tästä syystä. Se on kuitenkin erittäin viehättävä saari, jossa on perinteiset valkoiset talot, kristallin siniset vedet, vilkas yöelämä ja gastronomisia yllätyksiä. Merkittävä nähtävyys saarella on luola Apocalypse, jonka uskotaan olleen pyhä luola, jossa Saint Ioannis kuuli Jumalan äänen ja kirjoitti Apocalypsen. Luolassa kävijät voivat ihailla Saint Ioannisin kaiverretamaa ristiä sekä kolmea pientä halkeamaa kalliossa, jonka kautta Jumalan ääni tuli, Holy Trinityn symboli.

Patmos on yhdistetty lautalla Piraeukseen, muille Dodekanesian saarille, ja myös muille Egeanmeren saarille kuten Samokseen ja Ikariaan. Lautalla Piraeuksesta kestää noin 7 tuntia Patmokselle. Matka Dodekanesian lähisaarille kestää noin 1-1,5 tuntia, kun taas matkat Ikariaan tai Samokselle kestää hieman kauemmin.


Symi opas

Kreikan saari Symi sijaitsee lähellä lounais-Turkkia etelä-Dodekanesialla, Rodoksen pohjoispuolella. Saari kattaa 70 neliökilometrin pinta-alan ja on vain noin 13 km pitkä ja 8 km leveä. Symi jakautuu neljään alueeseen, Yialosiin, joka on saaren pää satama, pohjoiskylä Chrioon, Pedi Bay laaksoon sekä Nimboriosin lahteen. Marathoundan kylässä on pientä asutusta ja suuri luostari Panormitis.

Saarella on monia vanhoja kirkkoja ja luostareita, jotka ovat vierailun arvoisia, kuten Constantinos ja Eleni kirkot eteläisillä Viglan rinteillä, joiden rinteitä koristavat kauniit puutarhat ja terassit. Arkkienkeli Mikaelin luostarin Roukouniotissa rakensi Pyhän Johanneksen ritarit 1300-luvulla tärkeän 400–luvun luostarin raunioille, joka puolestaan rakennettiin edellisen esikristillisen temppelin tilalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Dodekanisos Seaways 12:50 17:35 4 tuntia 45 minuuttia Pe, La
Dodekanisos Seaways 13:05 17:10 4 tuntia 5 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 13:15 17:10 3 tuntia 55 minuuttia Mon, To, Sun
Blue Star Ferries 22:35 06:15 7 tuntia 40 minuuttia Pe

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.