Patras satamaan Brindisi lautta

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Patras Brindisi. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grimaldi Lines. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 16 tuntia 30 minuuttia.

Patras Brindisi matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Patras satamaan Brindisi lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.

Patras - Brindisi lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 4 lähtöä viikoittain 16 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Patras Brindisi hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Patras Brindisi on auto ja 2 matkustajaa.

Patras opas

Patras on Länsi-Kreikan (Peloponnesoksessa) pääkaupunki. Kaupunki on noin 215 km länteen Ateenasta ja e on rakennettu Panachaikon vuoren juurelle, mistä on näkymät Patraksenlahteen. Kaupunkia kutsutaan joskus portiksi länteen ja se on kaupallinen keskus alueella, jossa vilkkaalla satamalla on tärkeä rooli Kreikan ja Italian sekä muun Euroopan kaupankäynnin kanssa. Joka helmikuussa kaupungissa järjestetään yksi Euroopan suurimmista ja värikkäimmistä karnevaaleista; mainittaviin ominaisuuksiin Patras Carnivaleilla kuuluu sen mammutinkokoiset satiiriset kellukkeet ja huimaavat tanssiaiset ja paraatit, joista nauttivat sadat tuhannet matkailijat miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Joonianmeren saaret, mm. Korfu, ovat vain lyhyen lauttamatkan päässä ja Italian etelärannikko on hyvin saavutettavissa. Satama itsessään on hyvin lähellä Patraksen keskustaa, jossa on monia kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Sataman palvelut ovat rajoitetut. Patrasista lähtee läpi vuoden useita matkustaja- sekä autolauttoja muihin Kreikan ja Italian matkakohteisiin.

Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.