Valitettavasti Pescara - Hvar palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Pescara - Hvar

Pescara - Hvar reittiä operoi SNAV.

Pescara - Hvar reitti ei kulje enää eikä maiden Italia ja Hvar Island, Croatia välillä ole tällä hetkellä suoraa lauttapalvelua. Vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi voit tutkia reittejä, satamia, matkakohteita sekä lauttayhtiöitä sivuillamme, tai seurata tämän sivun linkkejä lisätiedon saamiseksi.

Voit myös varata liput tuhansiin muihin reitteihin hakukoneellamme.

Keskimääräiset hinnat reitillä Pescara Hvar

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Pescara opas

Pescara on Pescaran maakunnan pääkaupunki Abruzzon alueella Italiassa. Kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannikolla Aterno-Pescara joen suulla. Tutustuaksesi kaupunkiin, kävele Corso Umberto I:tä, joka päättyy Piazza Rinascitalle (tunnetaan parhaiten Piazza Salottona), sitten siirry rannikolle Piazza Primo Maggiolle. Osavaltion hallitusrakennus ja kaupungintalo ovat Piazza Italialla. Corso Monthonè, vanhankaupungin pääkatu, on yöelämän keskus, ja aivan kaupungin keskustassa on Vittoria Colonna Museum of Modern Art. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Gabriele D'Annunzion syntymäkoti.

Ota matka alempana rannikolle Pescaraan ja löydät alueen varsinaiset jalokivet. Francavilla al Mare, Ortona, S. Vito Chietino ja Vasto ovat täynnä tyypillistä charmia,minkää tavallisesti yhdistäisit rannikon kyliin. Pienistä ravintoloista jotka tarjoavat vastapyydettyä kalaa henkeäsalpaaviin näkymiin Adrianmerelle, nämä kaupungit ovat tätä ja enemmän.

Pescaran satamasta kulkee lauttoja ja kantosiipialuksia Splitiin ja Stari Gradille.