Pianosa
Rio Marina
Lautat maahan Elba
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pianosa satamaan Rio Marina

Pianosa Island ja Elba yhdistyvät reitillä Pianosa Rio Marina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 50 minuuttia.

Pianosa Rio Marina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pianosa Island - Elba lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pianosa - Rio Marina?

Lautan ylitysaika Pianosa - Rio Marina on noin 1h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pianosa - Rio Marina?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Pianosa to Rio Marina ja tämä on
  • Toremar

Miten voin varata lauttalippuja Pianosa - Rio Marina?

Varaa lautat reitiltä Pianosa kohteeseen Rio Marina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pianosa - Rio Marina?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pianosa - Rio Marina
  • Toremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pianosa - Rio Marina?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pianosa - Rio Marina?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Pianosa opas

Pianosa on pieni saari, joka on osa Italian Toscanan saaristoa. Se sijaitsee noin 13 km lounaaseen Elban saarelta. Saaren pinta-ala on noin 10 km2 ja se on 22m merenpinnan yläpuolella huipussaan. Saari on osa Arcipelago Toscanon kansallispuistoa. Sellaisena se kuuluu myös Marine Protected Areaan jossa kalastus, sukellus, tai ankkurointi ei ole sallittua ilman erityistä lupaa. Pianosaa ei voida pitää samankaltaisena saarena kuin alueen muut saaret, koska se ei tarjoa mitään kauppoja tai muita yhteisiä nähtävyyksiä. Mitä kävijät löytävät on ainutlaatuinen ja rauhallinen ilmapiiri. Mikä tekee Pianosasta todella erikoisen on sen ilma ja tunteet joita se herättää kävijöissää jotka tulevat takaisin uudestaan ja uudestaan.

Ainoa tapa vierailla saarella on ottaa yhteyttä erityiseen matkanjärjestäjään. Saaren kävijämäärä saa olla maksimissaan 400 ihmistä päivässä. Saarella ei ole mahdollista vierailla omin päin, vaan siihen vaaditaan lupa. On olemassa kaksi venettä, jotka vievät turisteja saarelle: yksi lähtee Piombinosta ja toinen Elbalta.


Rio Marina opas

Rio Marina sijaitsee Elban saaren itäosassa, sisällä pienessä syötössä kukkuloiden ympäröimänä. Näille mäille on ominaista punainen maa, joka johtuu rautaoksidikaivonnasta, jota järjestettiin aiemmin. Tällä alueella rautaoksidin louhinta tapahtui niin pitkälle taaksepäin kuin etruskien aikana ja oli yhdessä kalastuksen kanssa Rio Marinan päätoimiala, kunnes muutama vuosikymmen sitten. Tänään Rio Marina on merilomakohde, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet vierailijoille. Church of San Rocco on suosittu nähtävyys kaupungissa. Se on piiritetty torni satamassa, ja siinä on kahdeksankulmainen pohja jonka rakennettu Giacomo V Appiano vuonna 1534 tähystykseen ja puolustukseen. Toinen suosittu nähtävyys saarella on Mineral Park, jossa on mahdollista nähdä erilaisia mineraaleja joita esiintyy eri puolilla saarta - noin 1000 valittau yksilöiä - ja käydä kaivoksessa.

Lauttayhteys kulkee kaupungin satamasta Pianosaan ja Piombinoon.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Toremar 14:10 16:00 1 tunti 50 minuuttia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.