COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Chania on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Pireus satamaan Chania

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kreeta lautat sivullamme.

Pireus - Chania lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 8 hr
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 7 hr 45 min
    • Get price

Laiva Pireuksesta Chaniaan

Ateena ja Kreeta yhdistyvät Pireus-Chania reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä Anek Superfast. Matkoja on tarjolla jopa 12 viikossa ja ne kestävät 9 tuntia.

Pireuksen ja Chanian välisten matkojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Tarkempaa tietoa aikatauluista ja hinnoista löydät reitti- ja satamahaku -osiosta.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Chania opas

Hania (myös: Chania) on pääkaupunki Kreikan Kreetan saarella. Se on kaupunki, jossa eri sivilisaatiot ovat kukoistaneet läpi vuosisatojen. Harhaillessasi vanhankaupungin sokkelonkaltaisilla kujilla näet kauniita venetsialaisia kartanoita, suihkulähteitä ja kirkkoja, sekä monia historiallisia monumentteja. Kaupunki on rakennettu Minoan Kidonian alueelle, Homonymin kuilun päätyyn Akrotirin ja Onichan niemeen ja se oli entinen Kreetan pääkaupunki 1847–1972. Nykyään se on toiseksi suurin kaupunki Kreetalla Heraklionin jälkeen ja on Homonymin prefektuurin pääkaupunki.

Vanha kaupunki on rakennettu venetsialaisen sataman ympärille ja se on myös alue, jossa venetsialaiset rakennukset ja myöhemmät Turkin rakennukset muodostavat yhdessä ainutlaatuinen arkkitehuurisen tyylin. Splantzia (tai Plaza)sijaitsee itään Palea Polista. Täältä löydät Aghii Anargirin kirkon, ainoa ortodoksinen kirkko, jolla oli lupa toimia venetsialaisetn ja turkkilaisten vallan aikana. Näet myös Sintrivanin aukion. Neorian (tai Chioneksen) kaupunginosa koillispuolella sijaitsee kaupungin entisen sataman paikalla, josta se on ottanut nimensä.

Lauttaliikenne liittää Hanian Piraeuksen satamaan, Kykladien saarille ja Dodekanesian saarille.