Ateena (Piraeus)
Chania
Lautat maahan Kreeta
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pireuksesta Chaniaan

Ateena ja Kreeta yhdistyvät Pireus-Chania reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä Anek Superfast. Matkoja on tarjolla jopa 12 viikossa ja ne kestävät 9 tuntia.

Pireuksen ja Chanian välisten matkojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Tarkempaa tietoa aikatauluista ja hinnoista löydät reitti- ja satamahaku -osiosta.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Chania

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kreeta lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Chania?

Lautan ylitysaika Pireus - Chania on noin 7h 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Chania?

Pireus to Chania lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Chania on 269 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Chania?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Chania välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Chania?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Chania tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Chania välillä?

Etäisyys Pireus ja Chania välillä on noin 135 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Chania opas

Hania (myös: Chania) on pääkaupunki Kreikan Kreetan saarella. Se on kaupunki, jossa eri sivilisaatiot ovat kukoistaneet läpi vuosisatojen. Harhaillessasi vanhankaupungin sokkelonkaltaisilla kujilla näet kauniita venetsialaisia kartanoita, suihkulähteitä ja kirkkoja, sekä monia historiallisia monumentteja. Kaupunki on rakennettu Minoan Kidonian alueelle, Homonymin kuilun päätyyn Akrotirin ja Onichan niemeen ja se oli entinen Kreetan pääkaupunki 1847–1972. Nykyään se on toiseksi suurin kaupunki Kreetalla Heraklionin jälkeen ja on Homonymin prefektuurin pääkaupunki.

Vanha kaupunki on rakennettu venetsialaisen sataman ympärille ja se on myös alue, jossa venetsialaiset rakennukset ja myöhemmät Turkin rakennukset muodostavat yhdessä ainutlaatuinen arkkitehuurisen tyylin. Splantzia (tai Plaza)sijaitsee itään Palea Polista. Täältä löydät Aghii Anargirin kirkon, ainoa ortodoksinen kirkko, jolla oli lupa toimia venetsialaisetn ja turkkilaisten vallan aikana. Näet myös Sintrivanin aukion. Neorian (tai Chioneksen) kaupunginosa koillispuolella sijaitsee kaupungin entisen sataman paikalla, josta se on ottanut nimensä.

Lauttaliikenne liittää Hanian Piraeuksen satamaan, Kykladien saarille ja Dodekanesian saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 10:00 18:00 8 tuntia Mon, To, Pe, La, Sun
SeaJets 14:20 20:05 5 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
Blue Star Ferries 22:00 06:30 8 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.