Ateena (Piraeus)
Heraklion
Lautat maahan Kreeta
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pireuksesta Heraklioniin

Monoan Lines sekä Anek Superfast yhdistävät Ateenan Kreetan saareen liikennöiden satamien Pireus-Heraklion välillä jopa 11 kertaa viikossa. Minoan Linesillä matka kestää 7 tuntia kun taas Anek Superfastillä matka kestää nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.
Pireus-Heraklion reittiä kuljetaan viikoittain yhteensä 22 kertaa. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat juuri sinulle

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Heraklion

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kreeta lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Heraklion?

Lautan ylitysaika Pireus - Heraklion on noin 10h 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Heraklion?

Pireus to Heraklion lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Heraklion on 240 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Heraklion?

On olemassa 6 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Heraklion välillä. Nämä ovat
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast
  • Anek Lines
  • Anek Superfast
  • Cyclades Fast Ferries
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Heraklion?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Heraklion tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Heraklion välillä?

Etäisyys Pireus ja Heraklion välillä on noin 168 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Heraklion opas

Heraklion on suurin kaupunki Kreikan Kreetan saarella ja on yksi Kreikan suurista urbaanisista kaupungeista. Kaupungin kehitys alkoi 800-luvulla ja myöhempinä aikoina se joutui arabian, venetsialainen ja Ottomaanien valtaan; sen valloittajat antoivat sille aluksi nimen Khandaqin tai Handak joka on turmeltunut Candia. Vuoden 2004 olympialaisissa Heraklion toimi jalkapalloturnauksen paikkana. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Heraklionissa ovat linnoituksen muurit jotka rajaavat "vanhan kaupungin". Ensimmäiset linnoitukset rakensi arabit ja myöhemmin niitä vahvisti venetsialaiset 1400-luvulla. Seitsemästä linnakkeesta vain Martinengon linnake on säilynyt tähän päivään; siellä kävijät löytävät tunnetun kirjailija N. Kazantzakiksen haudan, josta on näkymät kaupunkiin.

Vanhassa (venetsialaisessa) satamassa, joka on nykyaikaisen sataman vieressä, vierailijat voivat nähdä holvatut tarsanadeksen jossa aluksia rakennetaan, kun taas länsipuolella hallitsee 1500–luvun Koulen linnoitus. Heraklion on tärkeä satama matkustaja-aluksille ja rahdille. Matkailijat voivat ottaa lautat Herakliosta kohteisiin, kuten Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos, ja Rodoss. On olemassa myös useita päivittäisiä lauttoja Piraeuksen satamaan Ateenassa manner-Kreikassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 07:00 17:55 10 tuntia 55 minuuttia Jokapäiväinen
SeaJets 08:00 17:55 9 tuntia 55 minuuttia Mon, La, Sun
Blue Star Ferries 09:00 17:45 8 tuntia 45 minuuttia Pe
SeaJets 09:00 17:55 8 tuntia 55 minuuttia Ti, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 09:00 18:05 9 tuntia 5 minuuttia Mon, Ke, La
SeaJets 09:30 18:30 9 tuntia Mon
Minoan Lines 09:30 18:45 9 tuntia 15 minuuttia La
Blue Star Ferries 17:00 03:00 10 tuntia To
Blue Star Ferries 17:00 04:15 11 tuntia 15 minuuttia La
Blue Star Ferries 21:00 06:15 9 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, La, Sun
Minoan Lines 21:00 06:30 9 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Blue Star Ferries 22:00 07:00 9 tuntia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.