Lautta satamasta Pireus satamaan Methana

Ateena ja Kreikka yhdistyvät reitillä Pireus Methana. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Saronic Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 5 minuuttia.

Pireus Methana matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Pireus - Methana lauttaoperaattorit

  • Saronic Ferries
    • 12 lähtöä viikoittain 2 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pireus Methana

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pireus Methana on auto ja 2 matkustajaa.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.

Methana opas

Kreikan kaupunki Methana sijaitsee Methanan niemimaalla sen kahden jyrkän tulivuoren rinteillä. Niemimaa on kokonaan vulkaanista alkuperää ja sisältää yli 30 tulivuorenpurkauskeskusta. Viimeinen tulivuorenpurkaus tapahtui lähellä nykypäivän Kameni Choraa 230 eKr. ja vedenalainen tulivuori purkautui vuonna 1700. Kuuluisat kirjailijat kuten Ovid, Strabo ja Pausanias raportoivat viime purkauksesta. Niemimaa on luoteisinEgeansaarista, jossa aktiivisia tulivuorialueita ovat Methanan, Milos, Santorini ja Nisyros.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.