Ateena (Piraeus)
Methana
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Methana

Ateena ja Kreikka yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Methana, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Ateena (Piraeus) Methana kohteiden Ateena ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Methana?

Lautan ylitysaika Pireus - Methana on noin 1h 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Methana?

Pireus to Methana lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Methana on 50 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Methana?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Methana välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Methana?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Methana tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Methana?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Methana
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pireus - Methana?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pireus ja Methana välillä
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pireus - Methana?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Saronic Ferries

Mikä on etäisyys Pireus ja Methana välillä?

Etäisyys Pireus ja Methana välillä on noin 24 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Methana opas

Kreikan kaupunki Methana sijaitsee Methanan niemimaalla sen kahden jyrkän tulivuoren rinteillä. Niemimaa on kokonaan vulkaanista alkuperää ja sisältää yli 30 tulivuorenpurkauskeskusta. Viimeinen tulivuorenpurkaus tapahtui lähellä nykypäivän Kameni Choraa 230 eKr. ja vedenalainen tulivuori purkautui vuonna 1700. Kuuluisat kirjailijat kuten Ovid, Strabo ja Pausanias raportoivat viime purkauksesta. Niemimaa on luoteisinEgeansaarista, jossa aktiivisia tulivuorialueita ovat Methanan, Milos, Santorini ja Nisyros.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Saronic Ferries 09:15 11:15 2 tuntia Sun
Saronic Ferries 11:00 13:00 2 tuntia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.