COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kreikka lautat sivullamme.

Ateena (Piraeus) - Souvala lauttaoperaattorit

    • 11 lähtöä viikoittain 1 tunti
    • Etsi hinta
    • 3 lähtöä päivittäin 1 tunti 5 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Souvala

Ateena ja Kreikka yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Souvala, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anes Ferries -lautta kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 5 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 32 ylitystä viikko reitillä Ateena (Piraeus) Souvala kohteiden Ateena ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.