polferries_wawel

Wawel

Polferries toimii satamien Swinoujscie Ystad välillä

Polferriesin lautta Wawel voi kuljettaa jopa 1000 matkustajaa ja sisältää modernit hytit, lentokone tyyliset istuimet, kauppoja, ravintoloita, baareja, kahvilan, elokuvateatterin, yökerhon, aurinkoterassin ja paljon muuta.

Hytit / Lepotuolit

Laaja valikoima kylpyhuoneella varustettuja hyttejä, sijaitsevat kahdella kannella ja ovat joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). Laivalla on myös lukuisia lentokone tyylisiä istuinpaikkoja.

Ravintolat

Laivalla on olemassa lukuisia paikkoja, jossa voit syödä ja juoda. Lautan keulassa ravintolat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, siellä on itsepalveluravintola ja a la carte-ravintola, joista on panoraamanäkymä Itämerelle.

Laivalla löydät myös Harbour Coffee Companyn, jossa on kevyitä välipaloja ja valikoima juomia.

Yläkannella löydät modernin yökerhon, jossa DJ:t soittavat erinomaista musiikkia ja baarin, jossa tarjoillaan suosikkijuomiasi.

Ostokset

Laivan myymälässä on tarjolla runsaasti tuotteita, mukaan lukien tupakkaa, hajuvesiä, partavesiä, kosmetiikkaa, matkailutarvikkeita, alusvaatteita, vaatteita, suklaata, makeisia ja paljon muuta.

Muut palvelut

Wawel sisältää 68 paikkaisen elokuvateatterin ja uusimmat elokuvat, jotka pitävat sinut kiireisenä matkan aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Wawel oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Wawel laivalla

polferries_wawel_4_berth_outisde_cabin polferries_wawel_cinema polferries_wawel_dance_floor polferries_wawel_disco polferries_wawel_lux_cabin_beds polferries_wawel_lux_cabin_seating polferries_wawel_lux_cabin_wardrobes polferries_wawel_restaurant polferries_wawel_restaurant_view

Operaattorin Polferries muita laivoja

Wawel arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!