Polferries

Polferries, ja toisin tunnettu Polish Baltic Shipping Company kulkee Puolan ja Scandinavian välillä.

Polferries perustettiin vuonna 1976 valtio-omisteiseksi laivayhtiöksi, jolla oli terminaalit Swinoujsciessa ja Gdanskissa. Nykyään se on Puolan suurin laivayhtiö. Ruotsin eteläosissa sijaitsevaan Ystadiin purjehditaan yli tusina kertaa viikossa, ja tämä reitti on helppo ja halpa tapa päästä Kööpenhaminaan, Tanskan pääkaupunkiin, joka on 92 kilometrin päässä Ystedistä. Reitti Nynashamniin vie sinut 60 kilometrin päähän Tukholmasta.

Polferriesin Ruotsissa rakennetuilla laivoilla on erinomaiset puitteet ja niiltä löytyy kaikki kansainvälisen laivayhtiön tavalliset palvelut, jotka takaavat mukavan matkan Itämeren yli. M/V Baltivia alkoi purjehtia Polferriesin väreissä vuonna 2007, viisivuotisen kokonais remontin jälkeen. M/F Wawelille mahtuu tuhat matkustajaa, ja siltä löytyy äskettäin suunnitellut hytit, elokuvateatteri ja kokoushuone. Kun M/F Mazovia ostettiin vuonna 2014 täysin uudelleen rakennettuna, saatiin lisää majoitusvaihtoehtoja sekä loistavia pitopalvelu-alueita.

Tarkastele Polferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Polferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Polferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Polferries kaikki reitit