Ponza
Ventotene
Lautat maahan Pontiset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ponza satamaan Ventotene

Pontiset saaret ja Pontiset saaret yhdistyvät reitillä Ponza Ventotene, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Ponza Ventotene kohteiden Pontiset saaret ja Pontiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ponza - Ventotene?

Lautan ylitysaika Ponza - Ventotene on noin 47m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ponza - Ventotene?

Ponza to Ventotene lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ponza - Ventotene on 82 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ponza - Ventotene?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ponza ja Ventotene välillä. Nämä ovat
  • SNAV
  • NLG

Miten voin varata lauttalippuja Ponza - Ventotene?

Varaa lautat reitiltä Ponza kohteeseen Ventotene tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ponza ja Ventotene välillä?

Etäisyys Ponza ja Ventotene välillä on noin 28 meripeninkulmaa.

Ponza opas

Ponza on italialainen saari ja suurin Pontinen saaristossa. Saari sijaitsee noin 35 km etelään Cape Circeosta Tyffhenian merellä. Ponzaa pidetään pienemmän mittakaavan - ja halvempana - versiona Caprista, ja sitä suosii rikkaat ja kuuluisat, jotka haluavat pitää matalampaa profiilia lomalla, samoin kuin monet nuoret roomalaiset, jotka vierailla kesäviikonloppuisin. Saaren tärkeimmät asutukset ovat Ponza Porto, sataman ympärillä, ja Le forna, pohjoisessa. Saarella on puhdas ja kirkas vesi, jossa vierailijat uivat rannoilta, kiviltä ja veneistä (voi vuokrata satamasta tai ottaa järjestetyn retken). Ponzassa on joitakin erinomaisia ravintoloita sekä muutamia vaihtoehtoja myöhäisillan juomiseen ja tanssimiseen. Saarella ei ole monia nähtävyyksiä tai monumentteja. Ponzan tärkein vetovoima on sen maisemat, rannat ja tunnelma.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.


Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SNAV 11:15 12:05 50 minuuttia Mon
SNAV 18:30 19:20 50 minuuttia Mon, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.