COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ponza - Ventotene on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Ponza - Ventotene lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Weekly 50 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Ponza satamaan Ventotene

Pontiset saaret ja Pontiset saaret yhdistyvät reitillä Ponza Ventotene, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Ponza Ventotene kohteiden Pontiset saaret ja Pontiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ponza opas

Ponza on italialainen saari ja suurin Pontinen saaristossa. Saari sijaitsee noin 35 km etelään Cape Circeosta Tyffhenian merellä. Ponzaa pidetään pienemmän mittakaavan - ja halvempana - versiona Caprista, ja sitä suosii rikkaat ja kuuluisat, jotka haluavat pitää matalampaa profiilia lomalla, samoin kuin monet nuoret roomalaiset, jotka vierailla kesäviikonloppuisin. Saaren tärkeimmät asutukset ovat Ponza Porto, sataman ympärillä, ja Le forna, pohjoisessa. Saarella on puhdas ja kirkas vesi, jossa vierailijat uivat rannoilta, kiviltä ja veneistä (voi vuokrata satamasta tai ottaa järjestetyn retken). Ponzassa on joitakin erinomaisia ravintoloita sekä muutamia vaihtoehtoja myöhäisillan juomiseen ja tanssimiseen. Saarella ei ole monia nähtävyyksiä tai monumentteja. Ponzan tärkein vetovoima on sen maisemat, rannat ja tunnelma.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.


Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).