COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porec - Trieste on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Porec - Trieste lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 1 hour 55 min
    • Get price

Lautta satamasta Porec satamaan Trieste

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Porec Trieste. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Liberty Lines Fast Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 55 minuuttia.

Porec Trieste matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porec opas

Porec on kaupunki joka sijaitsee Istrian niemimaan länsirannikolla Kroatiassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin lähes 2000 vuotta. Se on keskittynyt satama-alueelle, joka on suojattu merestä pienellä Pyhän Nikolauksen saarella. Kaupungin tärkein maamerkki, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997, on 500–luvun Euphrasian basilika Neitsyt Mariasta, joka on säilynyt loistavasti ja on tunnettu sen kauniista kultamosaiikeista. Basilika on itse asiassa kokoelma rakennuksia, kuten Battistero ja piispan palatsi. Muutamia romaanisen ajan taloja on säilynyt, kuten kauniita venetsialaisia goottilaisia palatseja joita voidaan nähdä kaupungilla. Alunperin goottilainen fransiskaanikirkko on rakennettu 1200–luvulla, "Dieta Istriana", mutta sali uusittiin barokin tyyliin 1700–luvulla.

Porec on Istrian suosituin lomakohde ja Kroatian National Tourist Office on usein nimennyt sen Top Resortiksi Kroatiassa. Tärkeimmät turistialueet ovat kaksi lahtea kaupungista etelään, nimiltään Zelena ja Plava Laguna. Ne ovat melkein kuin pieniä kaupunkeja, joissa on useita hotelleja kummassakin, sekä leirintäalueita, venesatama ja ostos-ja viihdealueita.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Venetsiaan Italiaan.


Trieste opas

Italian kaupunki Trieste sijaitsee koillis-Italiassa ja on läheisten Slovenian ja Adrianmeren välissä. Trieste on yksi Italian kaikkein ainutlaatuisinn kaupunki ja Välimeren lomakohde, ja paljon entisestä loistosta on edelleen selvästi havaittavissa sen vaikuttavien rakennusten taidokkaissa uusklassisissa julkisivuissa. Valitettavasti kaupunki usein unohtuu kävijöiltä, jotka päättävät sen sijaan vierailla vakiintuneimmissa ja matkailussa pitkälle kehittyneemmissä Italian kaupungeissa, kuten Venetsiassa, joka on noin 160 km länteen. Monine kulttuurikohteineen, laadukkaine museoineen, loputtomine kahviloineen ja antiikin roomalaisten raunioineen, Trieste on täydellinen tukikohta matkailijoille, jotka haluavat tutustua rannikkoon ja sen moniin helmiä, kuten Castello di Miramareen. Monet parhaista nähtävyyksistä Triestessä löytyvät keskiaikaisesta kaupunginosasta Vanhastakaupungista ja myös New Townin alueelta, jota muuten kutsutaan Borgo Teresianoksi ja jossa on Canal Grande. Basilica di San Silvestro on yksi matkailukohde jota on vaikea olla huomaamatta, koska se seisoo Colle Capitolinon mäellä. 1300–luvun Triesten katedraali on yhtä vaikuttava ja löytyy Piazza della Cattedralelta.