COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Empedocle - Lampedusa on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Pelagiset saaret lautat sivullamme.

Porto Empedocle - Lampedusa lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 9 hr 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Porto Empedocle satamaan Lampedusa

Sisilia ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Porto Empedocle Lampedusa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 15 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 tuntia 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Porto Empedocle Lampedusa kohteiden Sisilia ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Porto Empedocle opas

Porto Empedocle on kaupunki Sisiliassa, Italiassa. Se sijaitsee Sisiliansalmen rannikolla. Empedocle on pitkään toiminut Agrigenton, samannimisen maakunnan pääkaupungin, porttina. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.

Vuonna 2003 kaupunki muutti virallisen nimensä Porto Empedocle Vigataksi, kuvitteellisen kaupungin mukaan, jossa suositut Andrea Camillerin (kuuluisa italialainen kirjailija ja kotoisin Porto Empedoclesta) Rikoskomisario Montalbano -romaanit ovat sijoittuneet.

Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.


Lampedusa opas

Italian Lampedusan saari sijaitsee Välimerellä noin 110 kilometriä Sisiliasta ja 70 kilometriä Tunisiasta. Lampedusa on yksi suosituin auringon palvojien, scuba-sukeltajien ja luonnon ystävien kohde, ja se on viimeinen jälki Italian maastosta ennen Afrikan rannikkoa. Lampedusan kunniakas, auringon valkaisema saari auttaa luomaan Pelagian saariston ("saaret avomerellä" kreikaksi) viereisen saaren Linosan ja Scoglion (pieni lohkare on saari) kanssa. Saaren pohjois- ja länsirannikot ovat melko korkeat ja saavuttamattomissa, kun taas sen itä- ja kaakkoispuolen rannoilla on upeat hiekkarannat. Kesän kuumimpina öinä, pyri osallistumaan moniin juhliin saaren rannoilla. Niihin kuuluu kokot, spagetti cookouts, grillit ja musiikkiesityksiä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, Sisiliaan.