Lautta satamasta Porto Empedocle satamaan Lampedusa

Sisilia ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Porto Empedocle Lampedusa. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Liberty Lines Fast Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Porto Empedocle Lampedusa matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porto Empedocle - Lampedusa lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Porto Empedocle Lampedusa

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Porto Empedocle Lampedusa on auto ja 1 matkustaja.

Porto Empedocle opas

Porto Empedocle on kaupunki Sisiliassa, Italiassa. Se sijaitsee Sisiliansalmen rannikolla. Empedocle on pitkään toiminut Agrigenton, samannimisen maakunnan pääkaupungin, porttina. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.

Vuonna 2003 kaupunki muutti virallisen nimensä Porto Empedocle Vigataksi, kuvitteellisen kaupungin mukaan, jossa suositut Andrea Camillerin (kuuluisa italialainen kirjailija ja kotoisin Porto Empedoclesta) Rikoskomisario Montalbano -romaanit ovat sijoittuneet.

Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.

Lampedusa opas

Italian Lampedusan saari sijaitsee Välimerellä noin 110 kilometriä Sisiliasta ja 70 kilometriä Tunisiasta. Lampedusa on yksi suosituin auringon palvojien, scuba-sukeltajien ja luonnon ystävien kohde, ja se on viimeinen jälki Italian maastosta ennen Afrikan rannikkoa. Lampedusan kunniakas, auringon valkaisema saari auttaa luomaan Pelagian saariston ("saaret avomerellä" kreikaksi) viereisen saaren Linosan ja Scoglion (pieni lohkare on saari) kanssa. Saaren pohjois- ja länsirannikot ovat melko korkeat ja saavuttamattomissa, kun taas sen itä- ja kaakkoispuolen rannoilla on upeat hiekkarannat. Kesän kuumimpina öinä, pyri osallistumaan moniin juhliin saaren rannoilla. Niihin kuuluu kokot, spagetti cookouts, grillit ja musiikkiesityksiä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, Sisiliaan.