Lautta satamasta Porto Torres satamaan Marseille

Sardinia ja Ranska yhdistyvät reitillä Porto Torres Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 17 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Porto Torres Marseille kohteiden Sardinia ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Porto Torres satamaan Marseille

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Ranska lautat sivullamme.

Porto Torres - Marseille lauttaoperaattorit

  • Corsica Linea
    • 2 lähtöä viikoittain 11 h
    • Etsi hinta
  • La Meridionale
    • 1 lähtö viikoittain 17 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Porto Torres Marseille

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Porto Torres Marseille on auto ja 2 matkustajaa.

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).

Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.