Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Marseille lauttasatamaan

 • Autolla

  Marseille sijaitsee Ranskan lounaisrannikolla. Tie satamaan on hyvin viitoitettu eri puolilta kaupunkia. Lyonista/Montpellierista poistu A7-tieltä Vitrollesin jälkeen ja yhdisty tielle A55 seuraten tienviittoja 'Marseille - Vieux Port'. Noin 8 km jälkeen ota poistumistie 4 ja seuraa tienviittoja 'Gare Maritime.' Aix en Provencesta/Lyonista/Nizzasta (A7) ota poistumistie 5, pysy oikealla kaistalla ja seuraa tienviittoja 'Gare Maritime'. Tämän jälkeen jätä A557 kohdassa 3 ja seuraa tienviittoja 'Gare Maritime.'

 • Junalla

  Marseillen satama on yhteydessä SNCF rautatieverkostoon Place de la Joliette metroaseman kautta. 'Gare de Marseille Saint-Charles' on yhteydessä useimpiin suuriin kaupunkeihin Ranskassa ja muihin maihin, kuten Italia, Espanja ja Sveitsi. Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Osoite

  BP 81965 Cedex 02, 23 Place de la Joliette, F- 13226 Marseille

 • Marseille majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Marseille lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Marseille majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Marseille lauttapalvelut

Marseille opas

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Se on sekä Ranskan että Välimeren suurin kaupallinen satama. Kreikkalaiset perustivat sen 600 eaa. Massalia-nimiseksi kauppasatamaksi. Kreikkalaiset liittoutuivat laajenevan Rooman tasavallan kanssa suojautuakseen etruskien, karthagolaisten ja kelttien littoutumalta. Järjestelyn ansiosta kaupunki pysyi itsenäisenä aina Julius Caesarin valtaannousuun asti. Marseille on jaettu kuuteentoista kaupunginosaan, jotka levittäytyvät ulos kaupungin keskipisteestä Vieux Portista. Pohjoisessa sijaitsee Le Panierin vanha kaupunki, minne kreikkalaiset alunperin asettuivat. Vieux Portista johtava leveä bulevardi La Canebière on kaupungin keskeinen itä-länsiakseli. Pohjoisessa sitä reunustaa Centre Boursen ostoskeskus ja Belsuncen kaupunginosan pienet kadut, kun taas etelässä sillä on vastassa pääostoskadut.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.