Portoferraio
Cavo
Lautat maahan Elba
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Portoferraio satamaan Cavo

Elba ja Elba yhdistyvät reitillä Portoferraio Cavo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 28 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 minuuttia.

Portoferraio Cavo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Portoferraio - Cavo?

Lautan ylitysaika Portoferraio - Cavo on noin 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Portoferraio - Cavo?

Portoferraio to Cavo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Portoferraio - Cavo on 57 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Portoferraio - Cavo?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Portoferraio to Cavo ja tämä on
  • Toremar

Miten voin varata lauttalippuja Portoferraio - Cavo?

Varaa lautat reitiltä Portoferraio kohteeseen Cavo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portoferraio - Cavo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portoferraio - Cavo
  • Toremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Portoferraio - Cavo?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Portoferraio - Cavo?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Portoferraio ja Cavo välillä?

Etäisyys Portoferraio ja Cavo välillä on noin 6 meripeninkulmaa.

Portoferraio opas

Portoferraio on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa, Italian saaren Elban sataman reunalla. Nimi Portoferraio (tarkoittaa "Rautaportti" italiaksi) tulee rautatehtaista jotka mahdollistivat kaupungin nopean kasvun 1800–luvulla. Tänä aikana kaupungista tuli tärkein laivaussatama rautamalmin kuljettamiseen koti sisämaata. Kiitos Napoleonin oleskelun, sillä hän oli maanpaossa Elbassa vuonna 1814 Euroopan tappioden jälkeen, Portoferraio ja koko saari saivat kunniaa.

Mereltä saapuessa Portoferraio näyttää lahdelta joka on suojattu merirosvoilta sen linnakkeilla, jotka tarjoavat suojaa mereltä. Kaupunki oli alun perin linnoitus, jonka antiikin linnakke on vielä osittain hyvin säilynyt ja yhdessä historiallisten muurien muodossa se on yksi suosituimpia matkailukohteita Portoferraiossa. Muutaman kilometrin päässä Portoferraiosta kohti Bagnaia, Le Grottessa, on edelleen roomalaisen huvilan rauniot. Ne olivat epittyneet kasvitoon, kunnes vuonna 1960 kaivaukset paljastivat suuren kompleksin seinät opus reticulatumissa, isot terassit joilta on näkymät merelle ja lämmitetty uima-allas.

Lauttaliikenne kulkee kaupungin satamasta Plombinoon, Bastiaan ja Cavoon.


Cavo opas

Satamakaupunki Cavo sijaitsee Italian Elban saarella, joka on suurin saari Toscanan saaristossa ja kolmanneksi suurin Italiassa Sardinian ja Sisilian jälkeen. Yhdessä kahdeksan muun saaren kanssa, kuten Giglio, Giannutri ja Montecristo, se on osa Toscanan saariston National Parkia, Euroopan suurinta mereipuistoa. Saari on tunnettu ympäri maailmaa Ranskan keisari Napoleonin kätkemisestä vuonna 1814 hänen ollessa maanpaossa. Mutta sen historia ulottuu esihistoriaan, jolloin ligurialainen Ilvati-heimo nimesi saaren Ilvaksi. Sitä sitten asutti ensin etruskit ja myöhemmin roomalaiset, jotka arvostivat saarta ja sen runsasta rautaa ja sen mutakylpyjä. Saaren historiasta on useita vihjeitä, arkeologisista löydöistä sen museoihin ja vaikuttaviin linnoituksiin ja sotilaallisiin rakenteisiin, kuten Castello del Volterraio ja kauniit 1800-luvun Napoleonin asunnot kuten Palazzina dei Mulini.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Toremar 06:50 07:05 15 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 13:10 13:25 15 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 16:40 16:55 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.