Pozzuoli
Procida
Lautat maahan Napolinlahti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pozzuoli satamaan Procida

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Pozzuoli Procida, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Medmar liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Caremar 3 kertaa päivä, Caremar (Hydrofoil) 7 kertaa viikko & Ippocampo kulkee reittiä jopa 4 kertaa päivä.

Kohteiden Italia ja Napolinlahti välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 päivä reitillä Pozzuoli Procida ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Napolinlahti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pozzuoli - Procida?

Lautan ylitysaika Pozzuoli - Procida on noin 28m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pozzuoli - Procida?

Pozzuoli to Procida lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pozzuoli - Procida on 61 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pozzuoli - Procida?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Pozzuoli ja Procida välillä. Nämä ovat
  • Medmar
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
  • Ippocampo

Miten voin varata lauttalippuja Pozzuoli - Procida?

Varaa lautat reitiltä Pozzuoli kohteeseen Procida tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pozzuoli ja Procida välillä?

Etäisyys Pozzuoli ja Procida välillä on noin 6 meripeninkulmaa.

Pozzuoli opas

Pozzuoli on kaupunki Phlegrean niemimaalla ja se sijaitsee Napolin maakunnassa Italian Campanian alueella. Pozzuoli on ollut erittäin tärkeä Kreikan ja Rooman aikoina, ja sen historia on edelleen nähtävissä joka puolella kaupunkia. Tämä kaupunki on tunnettu myös oudosta ilmiöstä nimeltä bradyseism: vulkaaninen toiminta, maanalaisten kaasujen paineen ohjaamana saa kaupungin nousemaan ja laskemaan suhteessa merenpintaan.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Macellum of Pozzuoli joka oli markkinarakennus rakentaminen Rooman siirtomaan aikana. Ensimmäisissä kaivauksissa 1700–luvulla löydettiin patsas Serapis, jonka takia rakennuksen luultiin olevan kaupungin serapeum tai Serapiksen temppeli. Promenade on yksi Pozzuolin suosituimmista paikoista mihin aikaan vaan, ja se on keskellä Phlegraean yöelämää. Rantakadulta löydät baareja, ravintoloita, pizzerioita, jäätelökioskeja ja kaupungin siiteimmät yökerhot.

Pozzuolin lauttaliikennekulkee Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.


Procida opas

Procida on saari Flegrian saarilla ja se sijaitsee Napolin rannikolla Etelä-Italiassa. Saari sijaitsee Cape Misenon ja Ischian saarten välillä ja sillä on aidompi tuntu kuin enemmän turisteille suunnatuilla saarilla Caprilla ja Ischialla. Koillisrannalla on saaren tärkein kaupunkinapa, Procida Porto, jossa lautat ankkuroivat ja pikkubussit lähtevät matkustamaan ympäri saaren tieverkkoa. Vanhin osa asutusta on puolustavalla korkealla niemellä. Muu saari on melko rakennettu, vaikka siellä on myös paljon pienimuotoista maanviljelyä mikä tuottaa hedelmiä ja vihanneksia. Asuntoja löytyy ympäri saarta, mutta Procidan eteläpäässä on toinen enemmän keskittynyt asutuskeskus, nimeltään Chiaiolella. Pieni kaartuva luoto, nimeltään Vivara, piilee Procidan rinnalla, ja on nyt luonnonsuojelualuetta.

Lautat matkalla Ischia pysähtyvät yleensä Procidassa. Niitä on sekä tavanomaisia että high speedejä, ja osa lähtee eri satamastasta Napolista, Mergellinasta, mikä on kätevä Italian rautatieverkoston kannalta. Procidaa palvelee myös lautat lähimantereelta Pozzuolista.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Medmar 07:35 08:15 40 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Caremar (Hydrofoil) 08:50 09:10 20 minuuttia Jokapäiväinen
Caremar 10:15 10:45 30 minuuttia Jokapäiväinen
Medmar 10:25 11:05 40 minuuttia Jokapäiväinen
Medmar 12:40 13:20 40 minuuttia Jokapäiväinen
Caremar 14:00 14:25 25 minuuttia Jokapäiväinen
Medmar 15:50 16:30 40 minuuttia Jokapäiväinen
Medmar 18:20 19:00 40 minuuttia Jokapäiväinen
Caremar 19:00 19:30 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.