Pserimos
Kalymnos
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pserimos satamaan Kalymnos

Löydä parhaat tarjoukset lauttamatkoista maasta Dodekanesian saaret reitillä Pserimos Kalymnos sekä vertaile mahdollisia vaihtoehtoreittejä Direct Ferriesin kautta.

Käyttämällä Aikataulut & hinnat –hakuamme voit tarkistaa hintoja ja saatavuuden sekä varata lauttoja satamasta Pserimos satamaan Kalymnos, tai vaihtoehtoisesti vertailla reittiä tai satamia toisten vaihtoehtojen kanssa.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Dodekanesian saaret ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Pserimos ja tulosatama Kalymnos vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pserimos - Kalymnos?

  On olemassa 0 lauttaoperaattoria Pserimos to Kalymnos ja tämä on
 • Miten voin varata lauttalippuja Pserimos - Kalymnos?

  Varaa lautat reitiltä Pserimos kohteeseen Kalymnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pserimos - Kalymnos?

  Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pserimos - Kalymnos?

  Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pserimos - Kalymnos?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Kalymnos opas

Kreikan saari Kalymnos sijaitsee Kosin ja Leroksen välillä kaakkois-Egeanmerellä ja se kuuluu Dodekanesian saariryhmään. Saaren pinta-ala on noin 110 km2 ja se on Dodekanesian neljänneksi suurin saari. Saaren nimi oli ennen Kalynda mutta se muuttui Kalymnaksi ja sitten taas Kalymnokseksi. Saari tunnetaan myös saaren sienisukelluksesta sen sienikalastuksen ansiosta. Kalymnoksen pääkaupunki on Pothia jossa suurin osa sen asukkaista elää. Chora, saaren toiseksi suurin kaupunki, oli ennen saaren pääkaupunki.

Jyrkkä, vaikuttava kallioinen maisema, jota asukkaat joskus pitivät kirouksena, on osoittautunut siunaukseksi kiipeilyyn ystäville. Koko saari on ainutlaatuinen luonnollinen kiipeilykenttä, yli 1300 kiipeilyrataa eri vaikeustasoissa tarjoaa valtavan valikoiman kiipeäjille.

Säännöllinen lauttayhteys kulkee Piraaeukseen, Rodokselle ja muille Dodekanesian saarille. Lauttoja menee myös Kykladien saarille ja Samokselle ja kesäkaudella, Chiokselle, Mytilinille ja Thessalonikille.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.