Anem Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Anem Ferries

Anem Ferries tarjoaa lauttaliikennepalveluita Kalymnokselle ja Mastichariin (Kos) ja takaisin, jotka yhdistävät kaksi Dodekanesian saarten kauneinta kohdetta.

Masticharin anonyymi laivayhtiö (ANEM) aloitti toimintansa vuonna 1990, ja siitä lähtien se on tarjonnut päivittäistä liikennettä Kalymnoksen ja Kosin välillä, ja sen päätavoitteena on aina ollut tarjota turvallisuutta ja luotettavuutta sekä paikallisille että kansainvälisille matkailijoille, jotka haluavat vierailla näillä kahdella saarella. Yrityksellä on yksi alus, Olympios Zeus, joka kuljettaa asiakkaat turvallisesti kahden Dodekanesian alueen kauniin saaren välillä alle tunnissa.

Anem Ferriesin kyydissä matkustavat voivat nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Egeanmerelle avokannelta. Myös kannen alla on runsaasti mukavia istumapaikkoja, ja ystävällinen henkilökunta on valmiina pitämään sinut tyytyväisenä koko matkan ajan.

Anem Ferries lähtee sekä Kosin Masticharin satamasta että Kalymnoksen satamasta. Nämä kaksi rannikkokaupunkia ovat erittäin suosittuja matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat tutustua Kreikan saariin, ja ne ovat niin helposti saavutettavissa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Anem Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Anem Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.