Pula
Trieste
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pula satamaan Trieste

Löydä hinnat lauttamatkoille satamasta Pula satamaan Trieste, näe aikataulut ja tarjoukset sivustolla directferries.fi sekä vertaile hintaa toisten ylitysten kanssa maasta Kroatia maahan Italia varmistaaksesi, että säästät lipun hinnassa.

Käyttämällä Aikataulut & hinnat –hakuamme voit tarkistaa hintoja ja saatavuuden sekä varata lauttoja satamasta Pula satamaan Trieste, tai vaihtoehtoisesti vertailla reittiä tai satamia toisten vaihtoehtojen kanssa.

Lauttalipun hinnan saaminen on nopeaa ja helppoa! Yksinkertaisesti valitse lähtöpaikkasi hakukoneessa the Aikataulut & hinnat, sitten Pula Trieste reittivalikoimasta, matkustajien määrä ja paina etsi-nappia.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pula - Trieste?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Pula to Trieste ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Pula - Trieste?

Varaa lautat reitiltä Pula kohteeseen Trieste tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pula - Trieste?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pula - Trieste?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pula - Trieste?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Pula opas

Pula on Istrian niemimaan eteläkärjessä sijaitseva Kroatian kaupunki. Kaupunki sijaitsee seitsemällä kukkulalla niemimaan sisäosassaja ja sillä on luonnollisesti hyvin suojattu satama, jonka luoteispuolella on kaksi sisäänkäyntiä: meren kautta ja Fažanan kanavan kautta. Kaupunki on tunnettu sen leudosta ilmastosta, tyynistä vesistä sekä koskemattomista maisemista. Kaupungilla on pitkät perinteet viininvalmistuksen, kalastuksen, laivanrakennuksen ja matkailun parissa. Pula on parhaiten tunnettu monista antiikin Rooman rakennuksista, joista kuuluisin on sen ensimmäisen vuosiluvun amfiteatteri, joka on yksi maailman kuudesta suurimmasta Rooman areenoista. Kaksi muuta merkittävää ja hyvin säilynyttä antiikin Rooman rakennetta ovat ensimmäisen vuosisadan riemukaari, Sergiin kaari ja yhdistyneet Rooman ja Augustuksen temppelit jotka on rakennettu 1. vuosisadalla Rooman keisari Augustuksen valtakauden aikana.

Kaupungin satama on kiireinen kesällä. Lauttaliikenne kulkee Venetsiaan, josta matkaa voi jatkaa muihin Italian kohteisiin, Riminiin, ja Kooperiin ja Losinjiin Kroatiassa. Satamassa on ravintola, valuutanvaihtopiste, vessat, suihkut ja pieni lähikauppa.


Trieste opas

Italian kaupunki Trieste sijaitsee koillis-Italiassa ja on läheisten Slovenian ja Adrianmeren välissä. Trieste on yksi Italian kaikkein ainutlaatuisinn kaupunki ja Välimeren lomakohde, ja paljon entisestä loistosta on edelleen selvästi havaittavissa sen vaikuttavien rakennusten taidokkaissa uusklassisissa julkisivuissa. Valitettavasti kaupunki usein unohtuu kävijöiltä, jotka päättävät sen sijaan vierailla vakiintuneimmissa ja matkailussa pitkälle kehittyneemmissä Italian kaupungeissa, kuten Venetsiassa, joka on noin 160 km länteen. Monine kulttuurikohteineen, laadukkaine museoineen, loputtomine kahviloineen ja antiikin roomalaisten raunioineen, Trieste on täydellinen tukikohta matkailijoille, jotka haluavat tutustua rannikkoon ja sen moniin helmiä, kuten Castello di Miramareen. Monet parhaista nähtävyyksistä Triestessä löytyvät keskiaikaisesta kaupunginosasta Vanhastakaupungista ja myös New Townin alueelta, jota muuten kutsutaan Borgo Teresianoksi ja jossa on Canal Grande. Basilica di San Silvestro on yksi matkailukohde jota on vaikea olla huomaamatta, koska se seisoo Colle Capitolinon mäellä. 1300–luvun Triesten katedraali on yhtä vaikuttava ja löytyy Piazza della Cattedralelta.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.