Rødne Fjord Cruise
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise on yksi suurimmista matkustaja-aluksista Norjassa joka tarjoaa reittejä Bergenistä Norjan länsirannikolla Hardangerfjordenin etelärannikolla sijaitsevaan Rosendaliin.

Yhtiö perustettiin vuonna 1956 mikä tekee siitä alueen vanhimman yhtiön. Aivan yhtiön alkuvuosina se tarjosi kuljetuksia koululaisille. Rødne Fjord Cruise on sittemmin kasvanut suunnattomasti ja tarjoaa nykyään nopeimpia mahdollisia päivittäisiä ja ympärivuotisia matkoja Bergenistä Hardangeriin.

Hardangerfjord Express Boat vie sinut kahden tunnin nähtävyyksien katselu kierrokselle Länsi-Norjan uskomattomille vuonoille ja järville. Laiva matkaa Bergenin ja Rosendalin välillä. Rosendal tunnetaan sen 1600-luvun Baroniet Manor Housesta sekä kartanosta jota kutsutaan myös paikallisissa piireissä ‘Skandinavian pienimmäksi linnaksi’.

Rødne Fjord Cruise tarjoaa myös matkoja Bergenin eteläosassa sijaitsevaan pieneen Fleslandin kuntaan.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Rødne Fjord Cruise -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Rødne Fjord Cruise -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Rødne Fjord Cruiseiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.