Rönne satamaan Köge lautta

Bornholm ja Tanska yhdistyvät reitillä Rönne Köge. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: BornholmerFærgen. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Rönne Köge matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Rönne - Köge lauttaoperaattorit

  • BornholmerFærgen
    • 7 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Rönne Köge hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Rönne Köge on auto ja 2 matkustajaa.

Rönne opas

Rønne on kaupunki Tanskan Bornholmin saarella Itämerellä. Se on melko pieni saari, pinta-alaltaan noin 29 km2 ja asutukseltaan noin 11 500 asukasta. Saarella on luonnollinen satama ja tämän, sekä sen sijainnin vuoksi kaupungin historia on saanut vaikutteita sekä Saksalta että Ruotsilta sen kehittyessä silakkasatamaksi. Kaupunki on nykyään suosittu matkailukohde, jonne useimmat kävijät tulevat Tanskasta, Saksasta, Ruotsista ja Puolasta kokeakseen kaupungin mukulakivikadut, museot ja puolipuiset talot. Kaksi erityisen kiinnostavaa katua ovat Laksegade ja Storegade, jotka sisältävät monia historiallisia taloja, jotka olivat kerran kauppiaiden ja aatelisten koteja ja kauppoja. Merkittäviä maamerkkejä ovat Bornholmin museo, Defence Museum (Forsvarsmuseet), St Nicolaksen kirkko, Smedegårds ratsastuskoulu eteläisessä osassa kaupunkia, ja majakka, joka rakennettiin vuonna 1880.

Rønne on kytketty muuhun Tanskaan ja ulkomaailmaan lauttayhteyksillä Kögeniin, Ystadiin ja Sassnitziin.

Köge opas

Tanskan satamakaupunki Köge sijaitsee Kögen lahden (Kögen Bugt) rannikolla noin 40 km luonaaseen Kööpenhaminasta. Kaupungin historia ja hyvinvointi on pitkälti sidoksissa sen luonnolliseen satamaan ja strategiseen sijaintiin. Kaupunki on ihana paikka tutkimiseen sen ristikkorakennetaloineen ja vanhan kaupungin keskustioneen. Siellä on myös monia kulttuurisia kokemuksia kaikille. Kävele hyvin säilyneessä vanhassa kaupungissa, koe sekoitus vanhoja taloja ja uusia houkuttelevia asuinalueita nauttien kaupungin kodikkaasta tunnelmasta. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat Kögen kirkko (Church of St. Nicolas), Kögen Mini Tower, Kögen taidegalleria ja Kögen Marina.

Kaupungin satama tarjoaa yhteydet Rønnen saarelle Bornholmiin. Satamaan pääsee helposti Kööpenhaminan ja Rodbyn kautta Tanskan moottoritieverkostoa pitkin. Siellä on myös taksiasema ja säännöllinen bussiyhteys keskustaan.