Rosslare
Le Havre
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Rosslare satamaan Le Havre

Irlanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Rosslare Le Havre. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia 14 minuuttia.

Rosslare Le Havre matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Rosslare satamaan Le Havre

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Rosslare - Le Havre?

  Lautan ylitysaika Rosslare - Le Havre on noin 20h 14m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rosslare - Le Havre?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Rosslare to Le Havre ja tämä on
  • Brittany Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Rosslare - Le Havre?

  Varaa lautat reitiltä Rosslare kohteeseen Le Havre tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Le Havre opas

Ranskan satamakaupunki Le Havren de Grace perustettiin vuonna 1517 kuningas Frans I:n toimesta Seinen suistoalueen, Honfleurin ja Harfleurin liettymisen jälkeen. Vuonna 1820 ja 1852 kaupunki oli laajentunut, ensin taakse työntyneillä valleilla ja myöhemmin niiden purulla. Sotaporttina 1600-luvun aikana, onnistuneen kaupankäynnin Islesien kanssa 1700–luvulla ja maastamuutto Amerikkaan 1800–luvullla kaikki osaltaan vaikuttivat korkeaan väestörakenteeseen ja nopeaan kaupungin kehittämiseen. Teollistuminen alkoi 1920-luvulla ja on tehnyt Le Havresta tärkeän kaupungin Normandiassa maailmanlaajuisen kahvin ja puuvillakaupan ansiosta. Heinäkuussa 2005 Unesco lisäsi uudelleenrakennetun, Auguste Perretin suunnitteleman, Le Havren kaupungin maailmanpernitökohteeksi. Perret oli merkittävä arkkitehti 20-luvulla, "konkreettinen runoilija" ja uudistaja. Perretin arkkitehtuuri on selkeä, ilmava, harmoninen ja päättäväisesti innovatiivinen.

Le Havre on syväsatama, johon pääsee 24/7 vuoroveden häiritsemättä ja sinne pääsevät kaikenkokoiset alukset. Lauttaliikenne kulkee Portsmouthiin Englannin etelärannikolla.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.