Sami satamaan Bari lautta

Kefalonia ja Italia yhdistyvät reitillä Sami Bari. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Ventouris Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 17 tuntia.

Sami Bari matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Sami satamaan Bari lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kefalonia - Italia lautat sivullamme.

Sami - Bari lauttaoperaattorit

  • Ventouris Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 17 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Sami Bari hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Sami Bari on auto ja 2 matkustajaa.

Sami opas

Sami on kaupunki joka sijaitsee Kreikan Kefalonian saarella Joonianmerellä. Sami on Kefalonian koillisrannikolla, 20 km päässä pääkaupunki Argostolista. Se on kiireinen työsatama samoin kuin kuvankaunis kaupunki. Kaupunki sijaitsee laajalla lahdella pitkien puiden reunustamalla rannalla josta on upeat näkymät Ithacan saarelle. Rannan äärellä on useita baareja, tavernoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaanmyös paikallisesten kalastusalusten päivän saalista. Samin lähin ranta on Antisamoksen valkoisten kivien ranta, se on loistava uimiselle ja on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungista. Myös Karavomilos-ranta on vain 2 km kaupungista ja ihana lomakohde Agia Efimia vain 8 km päässä Samista.


Samissa on kaksi lauttasatamaa joissa on valkovatsa-aratteja sekä Samin kuuluisa risteilyalussatama. Kreikan lauttaliikenne on parantunut huomattavasti vuosien varrella ja nyt lauttamatka mantereelle, Patrakselle on todellinen herkkupala.

Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian alueen Puglian pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut klusterin kapeita kujille, jotka muodostavat Vecchia Barin. Kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitä, mitkä edelleen sijaitsevat kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin kivikatos marmori piispan valtaistuin, mikä tunnetaan Cattedra di Eliana, 1000–luvulta.

Barin sataamsta lautat lähtevät päämäränään Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor tai Dubrovnik.