COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Ventouris Ferries

Ventouris Ferries operoi suosittua Barin ja Igoumentisan reittiä Etelä-Italiasta Kreikkan Corfu-, Sakynthos-, ja Sami -saarille sekä Albanian Durresiin.

Vaikkakin kreikkalainen yhtiö, Ventouris Ferriesin keskus sijaitseen Barissa, josta laivat lähtevät matkoilleen. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1978 ja tänä päivänä se on tunnettu ja johtava toiminimi kansallisella laiva-alalla, kuljettaen tuhansia matkustajia vuosittain ja tarjoten korkealuokkaista palvelua ammattitaitoisen henkilökunnan kera.

Laivasto koostuu neljästä suuresta ro-ro -aluksesta jotka koreilevat Ventouris Ferriesin sini-puna-valkoisissa väreissä. Laivoille mahtuu huomattava määrä matkustajia ja ajoneuvoja ja laivalta löytyy suuri määrä mukavuuksia jotka ovat ihanteellisia pitkille laivamatkoille. Yhtiön uusi MS Rigel III otettiin käyttöön vuonna 2017 ja kulkien 19 solmun nopeudella, se on laivoista nopein, kun taas MS Rigel II on suurin, kantaen 1800 matkustajaa ja 500 autoa. MS Bari ja MS Rigel I ovat laivoista pienimpiä, mutta niiltä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet kuten mukavat ilmastoidut matkustamot sekä tax-free myymälöitä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Ventouris Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Ventouris Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Ventouris Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.