Ventouris Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Ventouris Ferries

Ventouris Ferries operoi suosittua Barin ja Igoumenitsan reittiä Etelä-Italiasta Kreikkan Corfu-, ja Sami -saarille sekä Albanian Durresiin.

Vaikkakin kreikkalainen yhtiö, Ventouris Ferriesin keskus sijaitseen Barissa, josta laivat lähtevät matkoilleen. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1978 ja tänä päivänä se on tunnettu ja johtava toiminimi kansallisella laiva-alalla, kuljettaen tuhansia matkustajia vuosittain ja tarjoten korkealuokkaista palvelua ammattitaitoisen henkilökunnan kera.

Laivasto koostuu neljästä suuresta ro-ro -aluksesta jotka koreilevat Ventouris Ferriesin sini-puna-valkoisissa väreissä. Laivoille mahtuu huomattava määrä matkustajia ja ajoneuvoja ja laivalta löytyy suuri määrä mukavuuksia jotka ovat ihanteellisia pitkille laivamatkoille. Yhtiön uusi MS Rigel III otettiin käyttöön vuonna 2017 ja kulkien 19 solmun nopeudella, se on laivoista nopein, kun taas MS Rigel II on suurin, kantaen 1800 matkustajaa ja 500 autoa. MS Bari ja MS Rigel I ovat laivoista pienimpiä, mutta niiltä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet kuten mukavat ilmastoidut matkustamot sekä tax-free myymälöitä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Ventouris Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Ventouris Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Ventouris Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Ventouris Ferries matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.