COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - Gran Canaria lautat sivullamme.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete lauttaoperaattorit

  • 8 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price

Santa Cruz de Tenerife Agaete lautta arvostelut

 • "Easy and quick travelling"

  Nice travelling by ferry. If you feel easily seasick, it's worth taking a pill before the trip.

  'Bencomo Express' travelled on Bencomo Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatkat Agaete - Santa Cruz - Agaete"

  Kaikki toimi vaivattomasti. Alus oli siisti ja penkit mukavat. Kahvion tarjonta riittävää. Olimme positiivisesti yllättyneitä.

  'Bencomo Express' travelled on Bencomo Express

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Santa Cruz de Tenerifestä Agaeteen

Fred Olsen Express yhdistää Teneriffan ja Gran Canarian saaret liikennöiden Santa Cruz de Tenerife - Agaete reittiä jopa 56 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 20 minuuttia.
Santa Cruz de Tenerife - Agaete väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys vaihtelevat sesongin mukaan joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä kutsutaan yleensä vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuin ja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.

Kaupungin satama on erittäin tärkeä kaupankäynninkeskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.


Agaete opas

Agaeten kunta on alue Las Palmaksen maakunnassa, Espanjan Kanariansaarilla. Se sijaitsee Gran Canarian luoteis-osassa. Historiallisessa keskustassa on kirkko nimeltä Iglesia de La Concepción, joka korvasi primitiivisen kappelin ja synnytti kunnan ensimmäiset kadut ja kaupungin aukion. Vuoden 1874 tulipalon jälkeen kaupunkiin rakennettiin uusi seurakunnan kirkko ja uusi asuinalue. Vastapäätä tätä rakennettiin Plaza de la Constitución ja lähistölle rakennettiin myös entisiä muistuttavat rakennukset, jotka suunniteltiin vanhantyylisiksi.

On rentouttavaa kuljeskella Puerto de Las Nievesillä, kunnan rannikkoalueella. Siellä on kappeli ja triptyykki nimeltä Triptych of Our Lady of the Snows, jonka maalasi 1500–luvun Flaamilainen taidemaalari Joos Van Cleve. El Puerto de las Nieves on myös ihanteellinen paikka Atlantin kirkkaissa vesissä uimiseen ja Dedo de Diosin (Jumalan sormen) näkemiseen. Keskiyöllä näkymät Teide-vuorelle ovat majesteettiset ilahämärässä.