Fred Olsen Express

Fred Olsen Express on Espanjan Kanariansaarien alueella toimiva johtava lauttayhtiö, joka tarjoaa saarten välisiä matkoja nopeilla aluksilla.

Vuonna 1974 Ferry Gomera-nimellä perustetun Ferd Olsen Expressin tavoitteena on aina ollut yhdistää Kanariansaaret mahdollisimman lyhyillä reiteillä ja nopeilla laivoilla, sekä tarjota mukavuutta ja laadukasta palvelua. Yritys on nykyään arvostettu markkinajohtaja, joka kuljettaa vuosittain yli 2 400 000 matkustajaa ja 800 000 ajoneuvoa seitsemän saaren välillä, kuudella eri reitillä. Menestyksensä ansiosta Fred Olsen Express on luonut yli tuhat työpaikkaa ympäri saaristoa, panostamalla samalla tehokkaan merenkulku verkoston kehittämiseen ja laajentamiseen Kanarialla.

Nykyään Fred Olsen Expressin laivastoon kuuluu kuusi modernia uusimman sukupolven lauttaa, joihin kuuluu maailman ensimmäinen trimaraani. Laivastonsa ja säännöllisten ylitystensä avulla yhtiö tarjoaa parhaan tavan hyppiä Kanariansaarten välillä. Fred Olsen Expressin laivasto on sekä tyylikäs että ultramoderni. Laivastoon kuuluvat maailman modernein monirunkoinen Benchijigua sekä Bencomo, Bentago, Bocayna ja Bonanza.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Fred Olsen Expressin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Fred Olsen Express kaikki reitit