Santa Cruz de Tenerife
Huelva
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Santa Cruz de Tenerifestä Huelvaan

Naviera Armas yhdistää Teneriffan Espanjaan liikennöimällä Santa Cruz de Tenerife - Huelva reittiä kerran viikossa. Matka kestää 37 tuntia.
Santa Cruz de Tenerife - Huelva väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Santa Cruz de Tenerife satamaan Huelva

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Lautan ylitysaika Santa Cruz de Tenerife - Huelva on noin 35h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Santa Cruz de Tenerife to Huelva lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Santa Cruz de Tenerife - Huelva on 452 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Santa Cruz de Tenerife ja Huelva välillä. Nämä ovat
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Miten voin varata lauttalippuja Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Varaa lautat reitiltä Santa Cruz de Tenerife kohteeseen Huelva tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Cruz de Tenerife - Huelva
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Santa Cruz de Tenerife ja Huelva välillä
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Santa Cruz de Tenerife - Huelva?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Fred Olsen Express

Mikä on etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Huelva välillä?

Etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Huelva välillä on noin 759 meripeninkulmaa.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä kutsutaan yleensä vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuin ja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.

Kaupungin satama on erittäin tärkeä kaupankäynninkeskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.


Huelva opas

Huelva sijaitsee Andalusian länsiosassa Etelä-Espanjassa. Costa de la Luzin ("Coast of Light") ranta Atlantin valtamerellä tarjoaa kävijöille loputtomat rannat, mänty- ja katajamaisemat ja lukuisia kalastuskyliä. Rannikko ulottuu niin pitkälle kuin National Park Doñananiin, joka on julistettu biosfäärialueeksi ja UNESCOn World Heritage alueeksi. Huelvan kulttuurikohteisiin kuuluu barokin arkkitehtuuri Condadon alueella, ja Columbuksen Reitti jossa on Christopher Columbukseen liittyviä paikkoja (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, mistä suuri tutkimusmatkailija purjehti Amerikkaan, ja Mazagón). Yksi kohokohdista on Pilgrimage of el Rocío, Pyhiinvaellus joka on julistettu International Tourist Interestiin.

Huelvan satama on jaettu kahteen alueeseen: sisäiseen porttiin, joka sijaitsee kaupungissa ja ulompaan satamaan, jossa suurin toiminta tapahtuu. Sisempi portti on rakennettu vuonna 1972. Itä-satama rakennettiin välillä 1900 ja 1910 huonolaatuisen sataman tilalle. Tällä hetkellä sitä käytetään pienempään liikenteeseen, myös matkustajalaivoille. Ulompi satama, jossaa on kuusi laituria, rakennettiin vuonna 1965 ja se sijaitsee etelään Tinton joelta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Fred Olsen Express 17:30 06:30 37 tuntia Mon
Fred Olsen Express 19:00 06:30 35 tuntia 30 minuuttia Pe
Fred Olsen Express 20:30 06:30 34 tuntia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.