COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Saranda - Brindisi on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Albania - Italia lautat sivullamme.

Saranda - Brindisi lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 8 hr 30 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 8 hr
    • Get price

Lautta satamasta Saranda satamaan Brindisi

Albania ja Italia yhdistyvät reitillä Saranda Brindisi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Red Star Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia 30 minuuttia samalla kun European Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Saranda Brindisi kohteiden Albania ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.