COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Saranda - Korfu on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Albania - Jooniansaaret lautat sivullamme.

Saranda - Korfu lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 9 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 15 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Lautta satamasta Saranda satamaan Korfu

Albania ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Saranda Korfu, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Sarris Cruises & Lines liikennöi reittiä jopa 3 kertaa päivä, Finikas Lines 9 kertaa päivä, Ionian Seaways 15 kertaa viikko & Joy Lines kulkee reittiä jopa 14 kertaa viikko.

Kohteiden Albania ja Jooniansaaret välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 17 päivä reitillä Saranda Korfu ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Korfu opas

Kreikan saari Korfu sijaitsee Kreikan länsirannikolla. Saaren leuto Välimeren ilmasto sekä erinomaiset rannat tekevät siitä suositun kohteen lomailijoille. Korfu on hyvin vihreä verrattuna muihin Kreikan saariin, sillä on kuumat ja kuivat kesät ja sateiset talvet, jotka auttavat luomaan rehevää kasvillisuutta, jota hallitsee yli 2.000.000 oliivipuuta. Korfu, toisin kuin muu Kreikka ei koskaan kuulunut ottomaanien valtaan. Venetsialaisten, Ranskan ja Ison-Britannian peräkkäisten vallan vuosisatojen ansiosta, saaresta on lähinnä tullut länsimäisempi kuin levanttilainen. Heidän kulttuurit jättivät voimakkaan vaikutuksen kaupunkin.

Korfun kauniisti säilynyt vanha kaupunki, Unescon maailmanperintökohde, on sekoitus renessanssin, barokin ja klassinen ajan taideperinteitä. Linnat, linnoitukset, venetsialaisten ajan karut julkiset rakennukset sulautuvat ainutlaatuisesti pieniin kujiin ja pieniin eristäytyneihin aukiohin. "Kantoúnia" saa sinut tuntemaan olevasi Genovassa tai Napolissa, etenkin kävellessäsi kapeilla mukulakivikaduilla..
Lauttaliikenne yhdistää saaren Kreikan mantereen kohteisiin ja muille läehisille Kreikan saarille.