COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sark - Jersey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sark - Jersey lautat sivullamme.

Sark - Jersey lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Sark satamaan Jersey

Sark ja Jersey yhdistyvät reitillä Sark Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Sark Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Sark opas

Sark on saari Kanaali saarilla Lounais-Englannin Kanaalilla. Saari kuuluu kuninkaalliseen läänitykseen, joka on osa Guernseyä. Saarella on omat lait jotka perustuvat Normanin lakiin sekä omat valtiopäivät. Saari on yksi harvoista paikoista jäljellä maailmassa, jossa autot on vielä kielletty. Vain traktorit ja hevosvaunut ovat sallittuja. Vierailijoiden poistuessa satamasta he voivat valita joko kävelemisen vaellusreittiä pitkin kylään, jossa on valikoima viehättäviä kauppoja ja kahviloita, tai ottaa kyydin traktorin vetämällä bussilla. Kävijät, jotka ovat Sarkilla yötä, voivat kävellä hotelliin, majataloon tai itsepalvelumökkiin, tai vuokrata pyörän.

Isle of Sark Shipping Company kuljettaa pieniä lauttoja Sarkilta St Peter Portiin Guernseyyn. 14 km matka kestää 45 minuuttia. Nopeat matkustaja-alukset toimivat myös kesällä Jerseyyn. Lady Maris II , 12-matkustajan vene, liikennöi säännöllisesti Alderneyyn.


Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.