Sark
Jersey
Lautat maahan Jersey
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sark satamaan Jersey

Sark ja Jersey yhdistyvät reitillä Sark Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Sark Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sark - Jersey lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sark - Jersey?

Lautan ylitysaika Sark - Jersey on noin 1h 10m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sark - Jersey?

Sark to Jersey lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sark - Jersey on 115 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sark - Jersey?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Sark to Jersey ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Sark - Jersey?

Varaa lautat reitiltä Sark kohteeseen Jersey tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sark - Jersey?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sark - Jersey
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Sark - Jersey?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Sark - Jersey?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Sark ja Jersey välillä?

Etäisyys Sark ja Jersey välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Sark opas

Sark on saari Kanaali saarilla Lounais-Englannin Kanaalilla. Saari kuuluu kuninkaalliseen läänitykseen, joka on osa Guernseyä. Saarella on omat lait jotka perustuvat Normanin lakiin sekä omat valtiopäivät. Saari on yksi harvoista paikoista jäljellä maailmassa, jossa autot on vielä kielletty. Vain traktorit ja hevosvaunut ovat sallittuja. Vierailijoiden poistuessa satamasta he voivat valita joko kävelemisen vaellusreittiä pitkin kylään, jossa on valikoima viehättäviä kauppoja ja kahviloita, tai ottaa kyydin traktorin vetämällä bussilla. Kävijät, jotka ovat Sarkilla yötä, voivat kävellä hotelliin, majataloon tai itsepalvelumökkiin, tai vuokrata pyörän.

Isle of Sark Shipping Company kuljettaa pieniä lauttoja Sarkilta St Peter Portiin Guernseyyn. 14 km matka kestää 45 minuuttia. Nopeat matkustaja-alukset toimivat myös kesällä Jerseyyn. Lady Maris II , 12-matkustajan vene, liikennöi säännöllisesti Alderneyyn.


Jersey opas

St Helier on yksi 12:sta Jerseyn saaren seurakunnasta. Jersey on kanaalisaari Englannin Kanaalilla. St Helierin väkiluku on noin 33 000 ja se on saaren pääkaupunki sekä suurin kaupunki. St Helier on nimetty Helierin (tai Heleriuksen), 500-luvun askeettisen erakon mukaan. Hänen marttyyrikuoleman vuosi on 555 ja hänen juhlapäivä, merkitty vuosittaiseksi kuntien ja ekumeenisten pyhiinvaellus Hermitageksi, on 16. heinäkuuta. Central Market, Beresford Streetillä, on kauppahalli, joka avattiin vuonna 1882 ja on julistettu an official Site of Special Interest’. Markkinat on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa ja siellä näkyy viktoriaanisen arkkitehtuurin ominaisuuksia kuten valurautarakenteita ja koristesuihkulähde. Markkinat koostuvat runsaista kukista, hedelmistä ja vihanneksista, sekä pienistä kaupoista ja kahviloista. St Helierissä on myös Beresford Market, joka sijaitsee erillisessä rakennuksessa Central Marketin vieressä, ja on erikoistunut kalaan.

Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 15:50 17:00 1 tunti 10 minuuttia Pe
Manche Iles Express 16:50 18:00 1 tunti 10 minuuttia Mon, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.