Valitettavasti Sassnitz - Rönne palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Sassnitz - Rönne

Sassnitz - Rönne reittiä operoi BornholmerFærgen & Scandlines.

Sassnitz - Rönne reitti ei kulje enää eikä maiden Saksa ja Bornholm välillä ole tällä hetkellä suoraa lauttapalvelua. Vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi voit tutkia reittejä, satamia, matkakohteita sekä lauttayhtiöitä sivuillamme, tai seurata tämän sivun linkkejä lisätiedon saamiseksi.

Voit myös varata liput tuhansiin muihin reitteihin hakukoneellamme.

Keskimääräiset hinnat reitillä Sassnitz Rönne

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Sassnitz Rönne on auto ja 2 matkustajaa.

Sassnitz opas

Sassnitz on kaupunki Jasmundin niemimaalla Rügenin saarella, Saksassa. Kaupunki on tunnettu satamakaupunkina ja lomakohteena ja on portti Jasmund National Parkiin, Saksan pienimpään kansallispuistoon. Siellä on ainutlaatuinen liitujyrkänne, joka on inspiroinut taiteilijoita kuten Casper David Friedrichiä. Maaliskuusta 2004 lähtien kansallispuistolla on ollut kansallispuiston keskus Königsstuhlissä, jossa kaksi näyttelyä tarjoaa kävijöille tietoa luonnosta, liidusta, Itämerestä ja pyökkimetsistä puistossa. Kalastus ja Harbour Museum (Fischerei- und Hafenmuseum) dokumentoi kalastuksen historiaa Rügenissä ja vanhasta Sassnitzin satamasta. Näyttelyiden joukossa on Havel kalastus Smack (Fischcutter). Satamassa, retkien ja kalastusalusten lisäksi, vierailijat voivat nähdä brittiläisen sukellusveneen HMS Otuksen, museoesineen. Samoin on rannikon purjehduslastivene, Annemarie, joka muutettiin vuonna 2007 matkustajaveneeksi.

Seurauksena sen hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisesta läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliseen henkilö- ja tavaraliikenteeseen.

Rönne opas

Bornholmin saarella sijaitseva Rønne, joka tunnetaan myös nimellä "Itämeren helmi", on virallisesti osa Tanskaa, vaikka se on lähempänä Ruotsia, Puolaa ja Saksaa ja yhdistää kulttuureja koko Baltian alueella. Tunnettu hienosta valkoisista hiekkarannoista ja kauniista maisemista, Rønne on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia. Kaupungin vanhemmat osat ovat houkutelleet turisteja vuosikymmeniä. Kaksi erityisen kiinnostavaa katua ovat Laksegade ja Storegade, jotka sisältävät monia historiallisia taloja, jotka olivat kerran kauppiaiden ja aatelisten koteja ja kauppoja. Merkittäviä maamerkkejä ovat Bornholmin museo, Defence Museum (Forsvarsmuseet), St Nicolaksen kirkko, Smedegårds ratsastuskoulu eteläisessä osassa kaupunkia, ja majakka, joka rakennettiin vuonna 1880. Suurin osa kaupungista on lyhyen kävelymatkan päässä, mutta vierailijat voivat myös vuokrata polkupyörän päiväksi tutkiakseen koko saaren.

Rønne on kytketty muuhun Tanskaan ja ulkomaailmaan lauttayhteyksillä Kögeniin, Ystadiin ja Sassnitziin. On myös nopea katamaraanilinkki Ystadiin joka yhdistää suoran junayhteyden Ystadin ja Kööpenhaminan välillä.