COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Bornholm

Bornhold on Tanskan saari Itämerellä Ruotsin eteläpuolella sekä Saksan ja Puolan pohjoispuolella.

Saari muodostuu dramaattisista kivimuodostumista jotka laskeutuvat lumoaviin metsiin saaren pohjoisosassa sekä hiekkarantoihin saaren eteläosassa.

Laivoja kulkee Bornholmiin vuoden ympäri. Vuorot ovat säännöllisiä ja yleisiä ja matkaavat Tanskasta, Ruotsista ja Saksasta saaren suurimpaan kaupunkiin Rønneen.

Bornholm on tottunut toivottamaan vierailijat lämpimästi tervetulleiksi, sillä se on myös tanskalaisten keskuudessa suosittu lomakohde. Vierailijat saapuvat nauttimaan saaren suosituista ravintoloista, laajoista rannoista sekä kauniista idyllisistä kalastajakylämaisemista punaisine kattoineen.

Saari tarjoaa laajan valikoiman luonnonkauneutta; saaren itäpuolella sijaitsevat paradisbakkerne (patiisikukkulat) jotka tarjoavat mutkittelevia polkuja ja teitä ihanteelliselle kävelyretkelle Tanskan maalaismaisemissa; sieltä voit myös tutkia saaren ensimmäisen asutuksen jälkiä kävelemällä Gamleborgiin joka on Tanskan vanhin rautakaudelta peräisin oleva linnoitus. Länsirannikolla sijaitsee Helligdomsklipperne joka on kivimuodostuma jyrkillä rantakallioilla joita voit ihailla tehdessäsi kävelyretken tanskan luonnonmetsien läpi, josta pääsee myös Tanskan korkeimmalle vesiputoukselle.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 1 lähtö viikoittain 5 h
  • Etsi hinta
  • 1 lähtö viikoittain 6 h
  • Etsi hinta

Bornholm arvostelut

 • "Erinomainen palvelu"

  Olemme käyttäneet TT Lineä monta kertaa ja kokemuksemme on aina ollut todella hyvä. Kun pääset hyttikannelle siellä on miehistön jäsen auttamassa matkustajia. Hytit ovat yksinkertaisia mutta hoitavat tehtävänsä, modernit ja aina siistit. Ruokapalvelualue on todella hyvä. Laivat ovat moderneja. Tällä viimeisellä matkallamme perämies organisoi ja auttoi minua ja liikuntarajoitteista vaimoani hyttiin pääsemisessä, mitä todella arvostimme. Suosittelemme lämpimästi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Todellista asiakaspalvelua"

  Kesäkuun 12. päivänä matkustin Rostockista Trelleborgiin. Saapuessani aikaisin lähtöselvitykseen tiskin nainen sanoi: "jätä moottoripyöräsi jonnekin missä voin nähdä sen ja mene kahvilaan, kunnes lastaus alkaa tunnin päästä". (todellista asiakaspalvelua No1) 16.6. paluumatkalla Trelleborgista menin taas tiskille, sanoi nimeni ja nainen sanoi "Ei", minä sanoin "Mutta olen varannut paluumatkan Saksaan tänään" jälleen hän sanoi ei"ei" näytin hänelle minun varauvahvistusta, jonka minä tai tietokone oli sotkenut ja paluupäiväksi oli tullut 16.heinäkuuta. Ymmärtäväinen toimihenkilö päästi minut lautalle ilman lisämaksua ja jatkoin matkaani kotiin (todellista asiakaspalvelua No2). Aion ehdottomasti käyttää tätä yritystä uudelleen tulevaisuudessa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lepotuolien puute"

  Laivat ovat mielestäni siistit ja viihtyisät, mutta kummassakaan laivassa ei ole lopotuoleja lainkaan. Ilman hyttiä matkanneena, ei nukkumapaikkoja ollut lainkaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Travemünde-Trelleborg TT line"

  Laivalippujen välittäjä firma direct ferries korottaa joka kerta kun tilaa liput laivalipun hintaa ja samoin visa kortin lisämaksua MIKSI? Kun tilaan laivayhtiöltä suoraan lippu on halvempi eikä mitään muita ylimääräisiä kuluja peritä.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Bornholm