Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3547 reitillä ja 765 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Bornholm

Bornhold on Tanskan saari Itämerellä Ruotsin eteläpuolella sekä Saksan ja Puolan pohjoispuolella.

Saari muodostuu dramaattisista kivimuodostumista jotka laskeutuvat lumoaviin metsiin saaren pohjoisosassa sekä hiekkarantoihin saaren eteläosassa.

Laivoja kulkee Bornholmiin vuoden ympäri. Vuorot ovat säännöllisiä ja yleisiä ja matkaavat Tanskasta, Ruotsista ja Saksasta saaren suurimpaan kaupunkiin Rønneen.

Bornholm on tottunut toivottamaan vierailijat lämpimästi tervetulleiksi, sillä se on myös tanskalaisten keskuudessa suosittu lomakohde. Vierailijat saapuvat nauttimaan saaren suosituista ravintoloista, laajoista rannoista sekä kauniista idyllisistä kalastajakylämaisemista punaisine kattoineen.

Saari tarjoaa laajan valikoiman luonnonkauneutta; saaren itäpuolella sijaitsevat paradisbakkerne (patiisikukkulat) jotka tarjoavat mutkittelevia polkuja ja teitä ihanteelliselle kävelyretkelle Tanskan maalaismaisemissa; sieltä voit myös tutkia saaren ensimmäisen asutuksen jälkiä kävelemällä Gamleborgiin joka on Tanskan vanhin rautakaudelta peräisin oleva linnoitus. Länsirannikolla sijaitsee Helligdomsklipperne joka on kivimuodostuma jyrkillä rantakallioilla joita voit ihailla tehdessäsi kävelyretken tanskan luonnonmetsien läpi, josta pääsee myös Tanskan korkeimmalle vesiputoukselle.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

  • Polferries
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa Bornholm