COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Seiano - Positano on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Seiano - Positano lauttaoperaattorit

    • 7 lähtöä viikoittain 1 tunti 50 min
    • Etsi hinta
    • 4 lähtöä viikoittain 1 tunti 10 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Seiano satamaan Positano

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Seiano Positano, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 50 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Seiano Positano kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Positano opas

Kaunis italialainen kaupunki Positano sijaitsee Italian kuuluisalla Amalfin rannikolla, ja monet matkailijat pitävät sitä yhtenä Italian kuvauksellisempana rannikkokohteena. Positanon matkailijoiden tulisi pitää mielessä että kaupungissa on monia jyrkkiä katuja ja runsas määrä portaikkoja, monia pastellinsävyisiä taloja kukkuloilla rannan takana, kaikki havitellen parasta merinäköalaa. Vaikka matkailusta on tullut Positanolle tärkeää, kaupunki säilyttää elementtejä sen historiasta, jolloin se oli vain pieni kalastajakylä. Kaupunki on eittämättä erikoinen, ainutlaatuinen ja 'todellinen' osa Campaniaa, jossa on jyrkkiä kallioteitä, suosittuja rantoja ja joitain Amalfin rannikon parhaita merinäköaloja. Rantojen ja vesiurheilun lisäksi kaupungissa on risteilyjä Alafin rannikolla, Salernon lahti, kävelyreittejä ja kalliopolkuja jotka yhdistävät Spiaggia Granden ja Spiaggia del Fornillon rannat.

Lautat kulkevat Amalfiin, Caprille ja Salernoon.