COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Marokko lautat sivullamme.

Sete - Al Hoceima lauttaoperaattorit

    • 1 lähtö viikoittain 46 h 59 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Sete satamaan Al Hoceima

Ranska ja Marokko yhdistyvät reitillä Sete Al Hoceima. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 46 tuntia 59 minuuttia.

Sete Al Hoceima matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Sete opas

Sete, joka tunnettiin nimellä Cette vuoteen 1928, on kaupunki Heraultin alueella Languedoc-Roussillossa Etelä-Ranskassa. Kaupunkia pidetään Languedocin Venetsiana ja se on lomakohde ja satama Välimerellä. Kaupungissa on kaksi osaa. Pienessä kaupungissa on satama sekä ristiin rastiin kanavia ja siltoja.Toinen osa on iso kaupunki Mont Saint Clair. Pienessä kaupungissa nähtävyyksiä ovat sataman edessä olevat talot, kanaalit ja kalastusaktiviteetit, sekä kaunis "kylä kaupungissa" - Pointe Courte. Kanaalin reunoilla on kauniita rakennuksia, jotka sisältävät kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Sète sijaitsee Mount St. Clairin (175 metriä merenpinnan yläpuolella) juurella, Thaun lahden ja Välimeren välillä. Saadaksesi tuntuman kaupungin pohjaipirustuksesta sinun todella täytyy suunnata Mount St Clairille, mistä saat ihanat näkymät Seteen.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Nadoriin, Tangier Mediin ja Barcelonaan.


Al Hoceima opas

Marokkolainen kaupunki Al Hoceima sijaitsee Rif-vuorten pohjoisella reunalla, Välimeren rannikolla. Rif-vuoret ja Välimeren rannat tekevät kaupungista yhden houkuttelevimmista Marokon kaupungeista. Saapuessasi kaupunkiin saatat ajatella saapuneesi hyvin yleiseen marokkolaiseen kaupunkiin, jossa on kuution muotoiseksi rakennuksia, kahviloita ja muutama hotelli. Tästä huolimatta luonnon helmassa sijaitseva Al Hoceima näyttää paljon eristetymmältä kuin useimmat ihmiset luultavasti kuvittelevat. Al Hoceima, joka tunnetaan myös paikallisten keskuudessa Biyana, oli Espanjan valoittamana yli kolmen vuosikymmenen ajan, jonka aikana se oli nimeltään Villa Sanjuro. Voit silti nähdä Espanjan arkkitehtuurisen vaikutuksen koko kaupungissa huolimatta kasvavasta määrästä uusia rakennuksia. Monet Al Hoceiman asukkaat puhuvat vielä sujuvaa espanjaa heidän toisena tai kolmantena kielenä. Suurin osa väestöstä on Bucoya-heimon berberejä jotka puhuvat tamazightia, Berberin murretta.

Kaupungin satama palvelee monia kalastusaluksia ja lauttoja, jotka auttavat pitämään kaupungin matkailualan kiireisenä. Satama on aina täynnä lauttoja ja vierailijoita. Turistit ja vierailijat voivat vuokrata vene- ja kalastuspalveluja paikallisilta.